| TheBlackCrystal a întrebat:

Intrebare pentru cine a citit "Fortele Raului Absolut" de Kelley Armstrong : Ce ati fi vrut sa se intample la final? Ma asteptam la ceva mai... adica doar un sarut intre Derek si Chloe? Vroaim sa nu se termine aici seria adica mai vroiam vreo 2 carti din serie si vreau sa va intreb daca a aparut si film. Daca da atunci vreau si eu linkul si mai vreau pareri despre carte. La 5 pareri va spun si eu parerea mea!

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Eu as fi vrut sa fie mai multe momente romantice intre Derek si Choe, nu doar un sarut la final. Actiunea mi-a placut, dar fara partea romantica nu este la fel de palpitant. As fi vrut sa intervina un baiat care sa faca lucrurile mai dificile pentru Chloe, iar Derek sa se infrunte cu el, nu doat Simon care a sarutat-o o singura data si si-a dat seama ca era indragostita cu Derek nefacand nimic pentru a incerca sa-i desparta. As fi vrut ca Derek sa fie un pic mai "rau", in sensul sa inainteze el lucrurile, sa o tachineze la inceput, sa nu fi fost asa rigid si asa serios. Din pacate nu s-a facut nici un film dupa aceste carti. As vrea sa se faca, la fel cum as vrea si pentru alte carti pe care le-am citit si mi-au placut enorm, dar se pare ca nu avem noroc.

| SoulEater44 a răspuns (pentru mariacris98):

Sunt de acord cu tine. Momentele romantice au cam lipsit... de exemplu unul putea sa,, se lipeasca,, in spalatorie, sau in padure (in timpul uneia din transformarile lui Derek) sau chiar in spatiul de interventie cand Tory a incercat sa o scoata din schema! De asemenea mi-a trecut prin minte sa fac eu o continuare numai asa de amuzament sa vad ce iese dar daca nu am partener de idei (si mai ales unul care a citit seria si are ceva habar) nu avansez cu ideea. happy

| mariacris98 a răspuns (pentru SoulEater44):

Da, am şi eu o prietenă care la început vroia să continuie cartea, dar a renunţat la idee. Mie mi se pare că se termină cam aiurea cartea, adică se mai putea face un volum în care să spună despre fuga lor, dacă scapă, dacă o sa fie liberi pentru totdeauna. Aşa spune doar că trebuie să se ascundă iar, dar în călătoria aia câte s-ar putea întâmpla...

| SoulEater44 a răspuns (pentru mariacris98):

Mda sau macar un epilog! Sa povesteasca cum ar fi fost peste cativa ani happy Hmmm...laughing chiar as fi curioasa! laughing

| mariacris98 a răspuns (pentru SoulEater44):

Da, şi eu aş fi.

4 răspunsuri: