In nici un caz.baiatul ala frumos ar trebui sa mai aibe si ceva creier pe langa frumusete. daca e doar frumos...
plus ca astia frumosi sufera grav de ei
Nuuuchiar deloc.baiat perfect inseamna sa aiba mai multe calitatisa fie frumos, destept, cuminte, sa aiba grija de mine, sa ma iubeasca, sa ma respecte.etc
Frumusetea fizica nu o include obligatoriu si pe cea sufleteasca.In general cei f.frumosi sunt persoane increzute, cu toane, nestatornici (pentru ca au tentatii si oferte din toate partile), egoisti, cred ca lor li-se cuvine totul, ca nu mai trebuie sa se lupte pentru nimic pentru ca totul le va veni de-a gata! Eu am fugit mereu de cei prea frumosi.Se spune ca daca ai un partener f.frumos,va trebui sa-l imparti si cu altii!
Hmmm... Pe o scara de la 1 la 5 frumusetea este 3 dupa parerea mea iar caracterul 5.
Nu cred ca conteaza doar aspectul fizic. Desigur ca este si aspectul fizic important dar mai importante sunt aparentele sufletesti.
P. S: Fetelor, nu cautati un baiat perfect... Cautati un baiat cu defecte cu care vei putea trai toata viata.
Nup......deoarece sub acea frumusete "magnifica" se poate afla un alt fel de baiat, cu un comportament care lasa de dorit
NU. Un baiat perfect nu inseamna neaparat ca e si cel mai frumos.Degeaba daca e frumos si nu se comporta frumos cu tine, sau nu are minte.
Da, teoretic vorbind. dar trebuie sa fie bun si numai sa vie frumos.
apropo cati ani ai?
si dc nu te superi din ce oras esti
Glumesti?
Ce are una cu alta? Frumusetea nu e totul la un om! Sufletul, poate face un barbat mai putin frumos sa fie minunat, si pe altul fermecator sa para un monstru!
Mai sunt multe calitati care vor cataloga un barbat drept perfect, dar frumusetea, chiar daca e la "puterea" fff, nu va fi nici pe departe suficienta!
In niciun caz, pentru mine conteaza in primul rand daca ma simt bine in compania lui, sa fiu ceea ce sunt in prezenta lui...frumuseatea nu inseamna nimic pentru mine daca e fitos, iar cand deschide gura imi dau seama ca inteligenta sa lipseste
Nu pentru ca il vor toate.numai daca te iubeste la nebunie e doar al tau, altfel este pentru toate si u doar suferi.
Nu !
Cel mai mult din punctul meu de vedere conteaza personalitatea, sa fie politicos, destept etc.
Nu doar un ambalaj ieftin.
Mai baiatu perfect nu exista, atunci cand iti gasesti pe cineva si tii cu adevarat la el si simti ca e ideal pentru tine atunci defectele lui nu conteaza.Perfectiunea nu exista!
Pai ar fi grav ca un baiat sa fie ATAT de frumos.cred ca s-ar iubi mai mult pe sine si ar uita de partenera.asta nu s-ar mai numi dragoste.si cred ca i-ar reprosa partenerei "diferenta" dintre ei. fete frumoase gasesti peste tot, dar un baiat "teribil" de frumos cam greu.
Un baiat frumos imi capteaza privirea fara sa vreau.Vazand cat de "perfect" pare zic, hai sa vad cum vorbeste. Or, la capitolul asta dezamagirea e uriasaE doar un ambalaj.Frumos colorat, dar totusi un ambalaj
NUUUUUU! am intalnit un asemea caz el se crede perfect si irezistibil dar lasa de dorit
Stii cum e... uneori judeci o carte dupa coperta, si doar daca iti place coperta nu inseamna ca iti place si continutul deci daca ma intelegi...trebuie sa fie si frumos, normal dar sa aiba si o personalitate buna
Cu siguranta nu!
iti vei da seama de asta in timp.
Stii cum se spune, frumusetea e trecatoare
Cred ca degeaba ar fi frumos daca nu ar avea minte. eu nu tin cont asa mult de aspectul fizic, si baiatul perfect nu cred ca exista, asa cum nici fata perfecta nu exista. Eu asa consider...
Toate fetele care ati raspuns, ati spus NU fie direct fie indirect. si ma bucur de raspunsurile voastre mersi mult
p. S am 15 ani galati asta sa-i fac pe plac darynutzei
E a 3a oara cand cineva imi copiaza raspunsulhmm, va e chiar asa de greu sa va dati singuri cu parerea?