Da, e adevărat că nu mai curge, dar doar când ești în apă. Când te ridici de acolo „vine avanlanșa". Ce o să faci? N-ai cum să stai toată ziua în apă. Plus drumul dus-întors de la piscină până la sezlong.
Și să știi o regulă de bun simț, niciodată nu te bagi în apă la ștrand atunci. Sângele e un material septic, deci îi infectezi pe toți, ai deveni complet scârboasă și nesimțită. Așa cum e și urinatul.
La mare mai e cum e (dacă ții să te faci de râs) pentru că apa e sărată și nu stă pe loc, se curăță.
Faza cu nesimtirea...ACORD TOTAL
Uite alt răspuns tâmpit. Măi fată, nu mai crede și tu tot ce auzi, dar e bine că ai întrebat:
15 August 2010 09:27
Stefania a răspuns:
Buna! Cand esti pe stop nu ai voie sa intri in apa! Strict interzis
RASPUNDE
Evalueaza / Raporteaza
Da' ce zice ea, nu ai voie să te speli atunci? O să miroși a hoit.
Deja mie greata...mai bine dau logout
De ce să-ți fie greață ? Nu pricep.
Drum bun!
Cale batuta, cine te-o gasi sa te...sti cu ce se continua hai ca ma treaba p w.o.w. game)
De ce nau astia de la TPU semnu yahoo de gamer ((( BUU
Mda mă rog, ideea e că nu pricep de ce ți-a făcut greață răspunsul meu .
Ce voiai să îți răspund?
Daca vrei sa ne mai,, certam'' hai pe privat
Dacă tu vezi asta ca pe o ceartă, îmi pare rău, nu împărtășesc punctul tău de vedere.
Săraca, și-a șters întrebarea din cauza noastră.
Deja am postat-o
Să-mi arăți și mie reacțiile, un link, ceva...
Ar fi ok sa folosesti tampoane nu absorbante. Tampoanele ar trebui sa fie de 2 picaturi pe cutie ca sa nici nu te incomodeze si nici sa se vada cand intrii in apa pe moment.
Foloseste ob dupa cum am spus eu mai sus. De doua pcaturi. Daca esti virgina nu patesti nimic. Nu te doare si nu se rupe ata. Am incercat si eu mai demult si imi era si mie teama dar nu se intamplase nimic. Nu se vede si nici nu curge nimic.
Are dreptate. Nu mai râde.
Datorită presiunii apei, aceasta impiedică sângele să curgă. E o lege a fizicii, bagă-te-n cadă când ești pe stop și o să vezi.
Imi cer scuze, dar asa credea si prietena mea..si a reusit sa ''coloreze'' apa. Asteapta, sfatul meu...
Crede-ma,nu e chiar asa. Comform fizicii corpul uman e capabil sa se scufunde pana la 25 de metri(aproximativ) dar deja de la 15 incepi sa nu mai poti sa te misti
Nu eu am pus întrebarea.
Depinde, poate s-a transmis de pe chiloți de dinainte, te-ai gândit?
Îți zic pentru că și eu am testat asta (dar nu le ștrand, desigur). Altfel nu vorbeam.
Mda, scuză-mă, credeam că ești fată.
Eu vorbesc strict de chestii fiziologice incontrolabile aici, nu de capacități.
Bine zis...Nu ma pot opri din ras de cand a facut asa si prietena mea si au dat-o afara din bazin salvamarii
anonim_4396 întreabă: