| RecycleBin a întrebat:

Intrebare pentru fete:eu de obicei nu am cosuri pe fata, si am o fata fina. dar ele(cosurile )apar cand nu te astepti.de exemplu eu in toamna asta merg la o nunta si as vrea sa stiu ce metode de a scapa de cosuri stiti.preparate de voi.sau nu neaparat pentru cosuri.pentru piele fina, ...etc.dau funda la cele mai multeD:

5 răspunsuri:
| Jane a răspuns:

Buna! Din cate stiu eu, zeama de lamaie te ajuta sa scapi de cosuri daca este aplicata direct pe zona problema. De asemenea, eu mai folosesc si un creion de la Nivea, impotriva cosurilor. Iti dai cu el direct pe cos si intr-o zi iti trece. Sper ca te-am ajutat!

| marrinnaa a răspuns:

Cumpara'ti de la un plafar argila :* mai amestecam intr'un timp zeama de lamaie cu suc de castraveti si aveam pielea foarte fina. si mierea face minuni.si ca sa usuci mai repede cosurile puneti paste de dinti si intindeo timp de 10 secunde pe zona respectiva se vad efectele inca de a 2 zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt fată dar îţi pot răspunde. Mănâncă câte o jumătate de linguriţă de drojdie în fiecare zi sau la două zile şi vezi rezultatele după o săptămână happy. Dacă nu a dat rezultate, încearcă produse cu Aloe Vera... Succes!