| Striker14 a întrebat:

Intrebare pentru fumatori: credeti ca e normal ca la 12 ani sa se apuce un om de fumat? Mie nu mi se pare, dar asta e varsta la care se apuca de fumat la mine in oras......eu am fumat 4 tigari si m-am lasat, da astia cu pachetele frate....vi se pare normal?

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Treaba lor. peste cativa ani vor avea, sau deja au, plamanii negrii si plin de fum, vor avea probleme grave de sanatate, se simti ei bine acum si se dau mari si tare, dar o sa sufere foarte mult in viitor.

Daca vrei sa-i ajuti mai mult rau o sa-ti faci tie pentru ca acei oameni nu vor stii sa aprecieze faptele tale. si o sa zica ca vrei sa le faci rau, cand tu de fapt vrei sa le faci bine.

30 răspunsuri:
| Brun3tte a răspuns:

Nu normal ca nu e o varsta la care sa te apuci de fumat. Oricum fumatul este periculos. mai ales la o varsta asa mica. Parerea mea... lasa tigarile. Nu sunt bune pentru nimic

| Alle13c a răspuns:

Nuu, deloc!

| Striker14 explică (pentru Brun3tte):

Eu le-am lasat, dar ceilalti nu laughing. Pana la urma e viata lor dar as vrea sa-i ajut.

| kinezul007 a răspuns:

Eu am 12 ani si cum sa te apuci atunci frate? nu-i deloc sanatos cum de parinti nu-i vad

| kinezul007 a răspuns:

P.S nu fumez

| xAlL3Xx a răspuns:

NUUUU,deloc! FUNDA?big grin

| PinguinNecunoscut a răspuns:

Logic,ca nu frate eu am 10 ani si un prieten de 9 fumeaza la greau

| Bondarel99 a răspuns:

Poate ca la varsta asta vor doar sa incerce, sa experimenteze si la 14-15 ani incep sa toace cate un pachet pe zi.

| christianchristian a răspuns:

Bai frate ai 12 ani, eu am 14 ani si nu am fumat niciodata...in ce oras stai?

| Striker14 explică (pentru Bondarel99):

Astia toaca deja 1 pe zi. De ce nu pot experimenta ca mine si sa se lase ma-ntreb...

| Striker14 explică (pentru christianchristian):

In Onesti, judetul Bacaubig grin

Si nu am 12, am 14 big grin, astia ce se apuca au 12sad

| darrio2007 a răspuns:

Nu exista o anumita varsta sa te apuci de fumat.Bravo tie ca nu ai mai continuat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este normal nici ca adult să te apuci de fumat, dar un copil care mai este și în creștere.
La 25-30 de ani va arăta ca unul de 50.
Pa, pa.

| christianchristian a răspuns (pentru Striker14):

Pai o data ce fumezi un pachet pe zi nu prea ma ai cum sa te lasi

| TheSmith a răspuns:

Ai caracter! restul sunt ca turma de oi!

Eu nu fumez, astia le fumeazarolling on the floor

| Striker14 explică (pentru TheSmith):

Mersi big grin

| qpVicky a răspuns:

E o varsta prea frageda la care sa te apuci de fumat.Deci ar trebui sa te lasi sa nu te mai apuci deloc.

| Striker14 explică (pentru qpVicky):

Eu m-am lasatbig grin

| LoLyPoooop a răspuns:

Nui sanatos deloc.O sa vada cand vor fi mari ca deja tot corpul lor s-a inbolnavit lasa-i in pace si vezi-ti de treaba nu-i bine nici la tine ca ai fumat 4 tigari vroiai si tu sa te iei dupa ei nu?
Ete lasa vedeti voi e am 18 si tot nu fumez!

| AlexAsu12 a răspuns:

Nu este normal, mai ales ca sunt mici si plamanii lor sunt afectati mai repede ca a unui adult

| ComatoseWine a răspuns:

In primul rand daca nu ii intereseaza sanatatea plamanilor si a altor organe sa se gandeasca la 2 lucruri:

1.afecteaza cresterea, deci nu vor mai creste la fel de mult cum ar trebui in inaltime, vor obosi repede si vor avea probleme cu tenul:d

2.Pot deveni impotenti, deci pot sa nu mai aiba copii:d

| JIJ a răspuns:

E logic ca nu e normal, nu stiu cui i s-ar parea normal asa ceva. Bravo, nu prea stiu daca ii poti opri, dar daca esti un om influent cu putere de convingere poate ai putea. Nici eu nu am putut sa-mi conving prietenii sa se lase, cica simteau ca scapa de stres. Prostii, eu nu am simtit niciodata placere in asa ceva. Si nu stau departe de tinewinking

| christianchristian a răspuns (pentru Striker14):

Pai eu nu m-am referit la tine cu m-am referit la cei ce fumeaza un pachet intreg pe zi ca aia nu se mai pot lasa

| pwp a răspuns:

Nu e normal, dar m-am obisnuit.Vad zilnic baieti in varsta de 12-14 ani care fumeaza de rup.

| Striker14 explică (pentru JIJ):

Daca inveti la G. Calinescu mai vorbim la scoalawinking

| Striker14 explică (pentru LoLyPoooop):

Nu,nu am vrut sa ma iau dupa ei, a fost alegerea mea. Dar mi-am dat seama ca am gresit si m-am lasat :d

| Striker14 explică (pentru kinezul007):

Mesteca gume si se dau cu spray big grin

| Deliiiia a răspuns:

Nu este normal ca un om sa fumeze. Ce sa mai zic daca se apuca de la 12 ani...