| wtfnoob a întrebat:

Intrebare pentru "iubitorii" de animale: Daca tot va declarati mari fani ai maidanezilor, de ce nu-i luati acasa (sau la tara)? Nu ii mai lasati sa bantuie pe strazi, si in felul asta, oamenii nu vor mai fi latrati/muscati.

Eu m-am saturat sa vad cate o baba care le da de mancare. Acum 2 luni in urma, am fost cu parintii mei la un sediu al Postei Romane, si ghiciti ce? Un ditamai maidanezu', murdar si puturos statea tolanit si dormea. Tata s-a dus sa-l dea afara, si toate babele au sarit cu gura pe el "ca si cainii au suflet lololl" (ma rog, fara partea cu "lololl"). Tata le-a explicat ca acolo este o institutie publica si asta ar insemna si primeasca si toti boschetarii, ca au si ei suflet. Eu zic ca toti maidanezii trebuie eutanasiati. Siguranta noastra e mult mai importanta decat niste caini. Si da stiu, nu am suflet.

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

De acord, trebuie facut ceva! dar nu omorati! e inuman! ar tr sa ii castram pe toti! poate ca nu e cea mai eficienta metoda! dar ia-o si astfel, o sa iti sara o tara intreaga in cap daca ii omori, ii dai la adoptie, ii castrezi, dar nu ii omori! asta ar tr sa fie ultima solutie! e inuman sa ii omori chiar pe toti, si pe langa asta iti mai pui si lumea in cap!

| DakotaRoyse a răspuns:

Sunt de acord cu tine.
Strazile sunt pline de haite intregi, in special seara si dimineata devreme cand inca nu e asa multa lume pe strada. De exemplu in fata blocului meu e o parcare in care in fiecare dimineata numar cel putin cate 12-14 caini. Si dintre care 10 sunt hraniti de vecini straight face.
E aiurea.
Dupa parerea mea ar trebui sa-i prinda pe toti si sa fie inchisi, ca lumea daca vrea sa-i poata adopta, si dupa un anumit timp sa fie eutanasiati daca nu vine nimeni dupa ei. Si gata straight face.

| AnaBejenaru a răspuns:

Eu u cred asta, am multi catelusi si pisicute, nu e corect sa gandesti asa... ei ar trebui dusi in centre pentru animale unde ar putea fi ingrijiti, e iurea sai omori, cei care gandesc asa sunt pers crude si fara inima. mentionez ca am 14 ani, si asta e parerea mea...

| wtfnoob explică:

@Tipul Anonim 1. Eu nu sunt caine.
2. Eu am ratiune, deci nu prezint pericol social, decat daca vreau eu. Animalele sunt impredictibile.

Am fost muscat de 2 ori de maidanezi. Ultima data eram in fata unui magazin, trebuia sa fac cumparaturi. Vroiam sa intru, si din senin m-a muscat un caine. Pe oamenii de fata ii durea in c*r ca am fost muscat, si imi ziceau ca e vina mea ca sunt "pe teritoriul lui". WTF.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi ganditi cand ziceti ceva?
ce ar fi sa zica basescu sa te eutanasieze pe tinebatting eyelashes?
gandeste mai fata putins i dupa poti vorbi ore in sir
si asa nu te baga nimeni in seama:p

| RansleyGriswold a răspuns:

FOARTE BINE
cainii trebuie eutanasiati sau omorati pe strada de oameni LA FEL CUM FAC SI EI CU NOI!
m-am saturat de ei!