De acord, trebuie facut ceva! dar nu omorati! e inuman! ar tr sa ii castram pe toti! poate ca nu e cea mai eficienta metoda! dar ia-o si astfel, o sa iti sara o tara intreaga in cap daca ii omori, ii dai la adoptie, ii castrezi, dar nu ii omori! asta ar tr sa fie ultima solutie! e inuman sa ii omori chiar pe toti, si pe langa asta iti mai pui si lumea in cap!
Sunt de acord cu tine.
Strazile sunt pline de haite intregi, in special seara si dimineata devreme cand inca nu e asa multa lume pe strada. De exemplu in fata blocului meu e o parcare in care in fiecare dimineata numar cel putin cate 12-14 caini. Si dintre care 10 sunt hraniti de vecini .
E aiurea.
Dupa parerea mea ar trebui sa-i prinda pe toti si sa fie inchisi, ca lumea daca vrea sa-i poata adopta, si dupa un anumit timp sa fie eutanasiati daca nu vine nimeni dupa ei. Si gata .
Eu u cred asta, am multi catelusi si pisicute, nu e corect sa gandesti asa... ei ar trebui dusi in centre pentru animale unde ar putea fi ingrijiti, e iurea sai omori, cei care gandesc asa sunt pers crude si fara inima. mentionez ca am 14 ani, si asta e parerea mea...
@Tipul Anonim 1. Eu nu sunt caine.
2. Eu am ratiune, deci nu prezint pericol social, decat daca vreau eu. Animalele sunt impredictibile.
Am fost muscat de 2 ori de maidanezi. Ultima data eram in fata unui magazin, trebuia sa fac cumparaturi. Vroiam sa intru, si din senin m-a muscat un caine. Pe oamenii de fata ii durea in c*r ca am fost muscat, si imi ziceau ca e vina mea ca sunt "pe teritoriul lui". WTF.
FOARTE BINE
cainii trebuie eutanasiati sau omorati pe strada de oameni LA FEL CUM FAC SI EI CU NOI!
m-am saturat de ei!