| kagome_8372 a întrebat:

Intrebarea este pentru. fanii anime love struckx. M`am uitat de curand la Blood + [ un anime suuper, grafica excelenta etc. ] as vrea, daca puteti, sa imi recomandati un anime care sa fie asemanator cu acesta [ nu neaparat numai cu sange laughing, dar sa fie o batalie in care sa se indragosteasca un baiat si o fata de ex : la Inuyasha : Kagome si Inuyasha, la Blood + : Saya si Hagi sau Saya si Solomon. si nu trebuie neaparat ca tema sa fie " sangele ". ] Multumesc muult :*

Răspuns Câştigător
| DeeDee a răspuns:

Pai: Romeo x Juliet, Full Metal Panic (+ fumoffu, + second raid), Kamikaze Kaitou Jeanne, Zero No Tsukaima(?) si astea cam din ce am vazut eu. Si acum, anime cu mai putina bataie dar cu o poveste de dragoste: D N Angel, Hana Yori Dango, Itazura na Kiss, Tokyo Mew Mew, Vampire Knight, Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Cam acestea sunt anime-urile pe care le-am vazut si intrunesc conditiile cerute de tinetongue ti-am dat multe titluri^^ asa ca inainte sa alegi cu ce sa incepi, ar fi o idee buna sa cauti rezumatul fiecaruia ca sa vezi ce te atrage mai mult.

8 răspunsuri:
| BabyRosse a răspuns:

Scz dar nu a inceput niciun ANIME nou de curand dar cand apar sa ma anunti si pe mine :*

| Nymphobic a răspuns:

Elven Lied, Ninja Scroll, Fist of the North Star, Berserk, Vampire Hunter D, Hokuto no Ken, Psycho Diver.

| kagome_8372 explică:

Multumesc DeeDee foarte muult! love struck
Am cautat pe net si imi plac multe dintre acestea [ Full Metal Panic l`am mai vazut tongue ].

| mihaangell a răspuns:

PAiiiii Naruto, Full metal panic, Kamichiu, pai e un anime tare cu batai si dragoste Venus Versus virus, D N angel

| Andreea1130 a răspuns:

Chrono Crusade
Kaleido Stage

| MrsDraculescu a răspuns:

Trinity blood
full metal alcmist brotherwood Sezonul 1 / 2
full metal panic

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Nu sunt sigura dar exista milioane de anime in genul asta, daca trebuie sa semene cu blood + atunci il recomand pe vampire knight dar depinde si de cati ani ai.In vampire knight este vorba despre o fata si doi vampiri. Ambii se indragostesc de ea dar totusi doar unul este insetat dupa sangele ei.

| TeamRo a răspuns:

Ai aici cam toate anime-urile traduse pana acum in romana: http://anime-ro-sub.net/