| heise a întrebat:

Intrebarea mea este despre un vis avut acum mult timp, acum tot ma framanta ce inseamna. Deci, eram eu si cu cineva mort din familie, ne plimbam pe undeva semanama cu drumul sper parcul plumbuita, dar erau unele tarabe pe partea noastra adica drepta si copaci dupa un grdulet. Drumul era lung, iar eu vobeam cu ea (nu vreau sa zic cine e) si nu imi aduceam aminte ca nu mai e printre noi dar vorbeam despre moarte ca in copilarie erau cam aceleasi vorbeam dar mai lungi. Si cand ajungesem la o intersectie ea a mers inainte iar eu cand sa o urmez mi-am dat seama ca ea e moarta si am luat-o la fuga cat am putut, ea ma privea nemiscata, am trecut pe unde am mers si am vazut-o pe o prietena cu un baiat sau boschetar sa uitau la un televizor mai mic, nu mai sunt sigura daca ma priveau dar eu alergam cat ma tineau picioarele pana m-am trezit din vis. E ciudat, fratimiu mi-a zis ca e bine ca nu am urmato ca poate muream in somn, eu nu il cred pentru ca stiu ca ea nu ar vrea asa ceva orcat de dor ii e de mine, dar totusi... Ce ar putea inseamna visul, explicati bine. Si sa nu incepeti ca poate m-am gandit sau am vazut un film inainte de culcare.

5 răspunsuri:
| Adelina04 a răspuns:

Din cate m-am informat, un mort pe care il visezi in viata inseamna :efecte ale trecutului care inca te afecteaza sau care pot reveni in actualitate. Cat despre urmatul persoanei si moartea in somn nu prea cred. Adica sa fim totusi rezonabilitongue
Baftahappy

| heise explică:

Va multumesc mult :* Fratele meu are 21 de ani. Cred ca ai dreptate Mykaila, am mai avut visuri pe care nu le-am inteles si erau si foarte scurte, ma gandesc daca alea inseamna ceva...Anyway tongue

| heise explică:

Chiar mai ajutat ydaDya :* Ai dreptate. O sa stau linistita de acumhee hee

| KhloeAfterDark a răspuns:

Asta cu muritul in somn e o prostie. Cati ani are fratele tau de vrea sa te sperie, e din primara?!
Unele visuri pur si simplu n-au nici o explicatie.
Si eu am cateva visuri ciudate care n-au nici o explicatie, si nu vazusem vreun film sa alte faze gen.
Calmeaza-te, toata lumea are visuri de neinteles!

| Lovedove222 a răspuns:

Poate in visul tau a aparut acea persoana din familia ta care murise si ii era foarte dor d tine. Si in care mod mai bun sa te vada decat intr-un vis? Si oricum stai calm. daca o urmai p acea perosoana nu mureai deoarece sunt sigura ca tinea la tine si oricat de mult tear vrea langa ea/el nu tear lua in ceruri deoarece ai viata inainte si sti ca esti fericit acolo langa familia ta. deci stai calm. sper ca te-am ajutat:*