Din cate m-am informat, un mort pe care il visezi in viata inseamna :efecte ale trecutului care inca te afecteaza sau care pot reveni in actualitate. Cat despre urmatul persoanei si moartea in somn nu prea cred. Adica sa fim totusi rezonabili
Bafta
Va multumesc mult :* Fratele meu are 21 de ani. Cred ca ai dreptate Mykaila, am mai avut visuri pe care nu le-am inteles si erau si foarte scurte, ma gandesc daca alea inseamna ceva...Anyway
Asta cu muritul in somn e o prostie. Cati ani are fratele tau de vrea sa te sperie, e din primara?!
Unele visuri pur si simplu n-au nici o explicatie.
Si eu am cateva visuri ciudate care n-au nici o explicatie, si nu vazusem vreun film sa alte faze gen.
Calmeaza-te, toata lumea are visuri de neinteles!
Poate in visul tau a aparut acea persoana din familia ta care murise si ii era foarte dor d tine. Si in care mod mai bun sa te vada decat intr-un vis? Si oricum stai calm. daca o urmai p acea perosoana nu mureai deoarece sunt sigura ca tinea la tine si oricat de mult tear vrea langa ea/el nu tear lua in ceruri deoarece ai viata inainte si sti ca esti fericit acolo langa familia ta. deci stai calm. sper ca te-am ajutat:*