1. Burlacita.o emisiune amuzanta, simpatica, insa nu ma atrage.
2.Da
3.IL ador:X
4.adelina pestritu e destul de toanta.liviu chiar o iubea.si ea a profitat de el cum a vrut ea!
5. Alex Ubago-A gritos de esperanza
6. Logan's War
7. Sa zicem ca. undeva la mijloc.nici pampalai nici.nesimtiti
8.marea:X
1. Formatul emisiunii este unul foarte foarte interesant insa sincer, nu o prea agreez pe Bianca Draguseanu.
2.Da, chiar foarte mult. avem ocazia sa vedem si alte parti ale vedetelor apreciate de noi.
3.Imi place atat timp cat face ceea ce stie si cu ce s-a lansat adica: cantatul. Am auzit ca vrea sa infiinteze din nou trupa L.A. si ar face foarte bine decat sa apara la televizor certandu-se cu diferite specimene. In principiu nu am nimic cu omul.
4.A existat si iubire insa cred ca a predominat doar atractia fizica, asta a si dus la despartire. Vina apartine ambelor parti.
5. Jason Mraz-I'm yours; pur si simplu ma binedispune.
6.''A walk to remember''
7. E o moda?! In functie de starea de spirit cred ca suntem in cautare de persoane diferite unii buni altii mai ''rai''.
8.Marea
Numai bine!
1.faina
2.da
3.nu prea :-ss
4.
5.Selena Gomez-Love you like a love song
6.Twilight
7. buni
8.muntele
FUNDA?
1.Porcarie
2.Plictisitoare cateodata
3.Nu
4.O merita
5. Orice de pe albumul Born This Way-lady gaga
6.Scary movie 1-4 final destination 1-5 si jackass 2, 3D
7.Sunt baiat...
8.Marea
1.Imi place
2.Da
3.Mda...
4.Poi...nu prea m-am interesat de relatia lor...
5.Selena Gomez who says
6.Este de fapt un serial:Supernatural
7.Si buni si rai(depinde ce vrei sa spui prin rai)
8.Amandoua...dar imi place la munte mai mult ca-i mai racoare
1. Imi place, mi-a dat posibilitatea sa imi formez o alta parere despre Bianca.
2. Cand nu ai ceva mai bun de facut, de ce nu?
3. Despre baiatul asta nu stiu prea multe, insa din ce stiu, nu mi-a lasat o parere prea buna.
4. Nici despre acest subiect nu cunosc prea multe, dar mie imi place Adelina ai avand in vedere ca Vrciu nu e printre preferatii mei, tind sa ii dau dreptate Adelinei.
5. Anywhere-Evanescence este o melodie pe care om sa o consider toata viata fenomenala.
6. Stii cum e asta cu filmul? Intotdeauna cred ca am sa descopar filme care sa ma impresionaze.
Dar nu pot sa spun ca am vazut un film pe care nu mi'l pot scoate din minte si care m'a atins profund.Sigur "A walk to remember", "Sweet november", "If only", "The Notebook", sunt printre cele mai bune filme pe care le'am vizionat pana la momentul asta.
7. Hmmm... cred ca baietii rai atrag mai multe priviri, printre care si a mea.
8. Consider ca muntele ofera mai multe posibilitati...
Take care!
Emisiunea Burlacita nu imi prea place pentru ca Bianca mi se pare un pic prefacuta.Iar, Serviti Va rog imi place foarte mult, si Liviu Varciu o face sa fie si mai frumoasa :X. Despre Adelina nu pot sa zic nimic, doar ea stie ce a fost intre ei, si cum trebuie sa se poarte cu Liviu, si mai ales cum merita sa se poate cu el. Am mai multe melodii si nu pot sa aleg doar una, iar filmul preferat Raise your voice. Prefer Baieti buni si muntele :X
1. Prost gust
2. Nu
3. Nu
4. Nicio parere
5. Bon Jovi- You wanna make a memory
6. The boy in the striped pyjamas
7. Baietii rai always
8. Marea
iulioara întreabă:
anonim_4396 întreabă: