| contvechiidc a întrebat:

Intrebarile astea sunt alui sora mea (10 ani) : O colega de-a mea pe nume Bianca era mai rea de felul ei nu ma baga in seama apoi acu in clasa 4 sia rupt mana si a vorbit cu mine ogramada esram ca si Best Friend, acu ca nu o mai are rupta vb cu dusmanele noastre si mai putin cu mine " Ce sa cred? " Dar mi-a facut tot asa un desen cu ochi si a iesit marfa. dar de atunci numa cu dusmanele vb Ce sa fac? oare are doua fete? si Cred ca am mai pus intrebarea dar o repet... Imi place de un baiat din clasa. in ora el se uita mereu la mine cum sa ii zic ca-l plac fara sa inceapa sa rada sau sa ii zica doamnei sau colegilor? in ore se uita mereu la mine eu cand ma uit se uita la mine de zici cami vine sal sarut... vreau sa-i zic cal iubesc dar cum? am 10 ani clasa 4-a cum sa ii zic? P. S. E cu folbalul cel mai bun rasp funda happy Scz pentru categorie! nu sunt ale mele. asa ca nu vreau sa va mai aud ca eu (16 ani) sunt minora da si cu asta am incheiat + balanoashee insulto pe mata cu rasp din astea ca sunt minora da? [ mersi celor care zic ca am dreptate! ] [si celor care ma cred ca sora mea are 10 ani umbla pe contul meu ]

Răspuns Câştigător
| Adda24 a răspuns:

Asa sunt unele persoane cand nu au cu cine sa stea stau cu tine dar apoi mu te mai baga in seama ce sa le faci.si in legatura cu intrebarea cu baiatul ar trebui sa ii spui direct in fata poate si lui ii place incearca mult succes!

2 răspunsuri:
| ?ndrei a răspuns:

Cred ca trebuie sa-mi fac rost de un dictionar al limbii romane pentru ca s-au schimbat multe si nu mai inteleg nimic.Cat costa unu'?

| deutza_3778 a răspuns:

Pai pentru sora ta, fata aia nu avea cu cine sa stea asa ca ales-o pe ea ca sa vb iar pentru faza cu baiatul sa ii souna printt-o prietena. Funda?