| georgiiiy a întrebat:

Ion si Maria sunt gasiti morti pe podeaua dormitorului ce avea geamul deschis. Inca un indiciu: pe jos se mai gaseau cioburi si apa. Cum au murit Ion si Maria?

ia sa va vad...:d

20 răspunsuri:
| vlad423 a răspuns:

A venit un uragan care a spart geamu arucand cioburi spre ion si maria! neputand sa cheme ajutor ei au murit... pierzand mult sange!laughingrolling on the floorlaughing. e si asta o probabilitate!laughingwhistling nu?big grin

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

Inecati.nu stiu. zi-mi si mie ca mai facut curioasahee hee

| marzemanuel a răspuns:

A plouat si a fost vijelie, ploaia a batut pe geam si a spart geamul, iar iei au murit de la cioburile din geam? e bun

| ItzRivenGod a răspuns:

O furtuna era afara si a spart geamul si cioburile i-au lovit si au murit si apa a intrat pe fereastra

| Teo_6515 a răspuns:

Are legatura cu vreun agvariu?

| boobooroozaa a răspuns:

Ion si maria erau pesti si o batut vantu mai tare si o dat acvariu pe jos si de aia sunt cioburi si apa pe jos fundita?

| andreea14 a răspuns:

Sunt 2 pestisori:X:X

:* funda?

| georgiiiy explică:

Da teo are legatuara cu un acvariuwinking

| andreea14 a răspuns:

Maria si Ion sunt 2 pestisori:X
hee heehee heehee hee

| cerculetezburatoare a răspuns:

Ion si Maria erau 2 pestisori. Pe geam a intrat o pisica si a trantit acvariul, iar cei doi nu au mai putut sa traiasca fara apa. big grin am ghicit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt pestisori iar vantu a daramat acvariul

| vyol3ta a răspuns:

Ion era pestele(care se afla in acvariu=>cioburi), Maria pisica.

Deci: pisica a spart acvariul si s-a intepat in cioburi, iar pestele a murit pentru ca nu a mai avut apa.

Dupa parerea mea. big grin

| remus a răspuns:

Au murit de bucurie afland vestea, pensiile nu se mai reduc cu 15% nu vor mai fi platite cat de curand, vom primi indemnuri pe cuponul de pensie, sa traiti bine!laughing laughing laughing

| Derye a răspuns:

Maria si Ion erau oameni. Intr'o zi, Maria a venit acasa si l-a gasit pe Ion inseland'o. A luat acvariul si a aruncat dupa Ion. Ion a Murit, iar Maria s-a sinucis.

Happy?

| CuppiDoon a răspuns:

Erau 2 pestisori. Eu stiam ca pe geam a intrat o pisica si a trantit acvariul, dar e plauzibil si cum ai zis tu

| Teo_6515 a răspuns:

Acvariu big grin
Am scris ca analfabetii. Sa-mi fie rusine.

| Reew a răspuns:

Pai sa vedem thinking Daca geamul era deschis inseamna ca l-a deschis cineva sau ceva sau cine stie poate cioburile erau ale geamului thinking Daca ma gandesc mai bine se spune ca geamul era deschis deci sigur cioburile nu era de la el, el fiind deschis nu "spart", dar acum intrebarea este cum au murit Ion si Maria thinking S-ar fi putut omorî unul pe altul sau sa se sinucida, dar nu prea cred thinking, pai si atunci hai sa ne gandim cu ajutoru imaginatiei:-p.Sa zicem ca poate nu erau oameni si ca poate erau niste monstrii dar nici chiar asalaughing sau poate erau niste animale cum ar fi cai laughing dar nu prea cred ca ar fi putut murii asa usor sau poate da(ce stiu eu), dar mai e intrebarea de unde erau cioburile(sigur nu de la geam), dar poate erau de la o vaza, dar gandindu-ne ca ion si maria erau animale ar fi putut fi un acvariu si atunci rezulta ca ion si maria erau pesti(sa presupunem). Deci acum ramane doar intrebarea cum au murit ion si maria fiind multe posibilitati hai s-o alegem pe cea in care intra o pisica pe geam si impingeacvariul vrand de fapt pestii sa-i manance. O fi bine? Oricum mi-a placut mult intrebarea!happy

diydutziyk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am asta ca tema la romana imi poti zice te rog raspunsul?