Deci, sa inteleg ca faptul de a te pricepe intr-un domeniu e necesar si suficient pentru a scrie articole pe site-ul tau. Nu conteaza cumva si o minima (macar) cunoastere a regulilor de gramatica si ortografie? Nu de alta, dar toti "clopotzeii" de pe aici de-abia asteapta sa-si etaleze limba messengeriana pe unde pot.
Si, a propos: ce domeniu e ala, "eu" din adresa de mail lasata de tine?
Buna. Eu ti-am trimis deja doua din compunerile mele, si un desen. La asta ma pricep! Numai bine.
Colaborarea nu tine cont de varsta, apartenenta etnica sau ocupatie. Important este sa stii un lucru bine.
Nu conteaza apartenenta etnica, varsta sau ocupatia. Important este sa vrei si sa stapanesti un domeniu bine. Pot fi si mai multe, de ce nu?!
". eu" este terminatia unui domeniu, ca oricare altul. Cum este google ". com" sau TPU ". com". Asadar, adresa de e-mail este "media@adica.eu". Complicat?
Si nu iti face griji in privinta perlelor gramaticale. Fiecare din aceste articole vor fi verificate si corectate. Chiar daca este un proiect non-profit, nu vreau sa umplu Internetul de greseli gramaticale, de texte cu caracter messengerian sau irelevant.
Numai bine.
Salut, mai ai nevoie de articole? Am experienta in acest domeniu, de peste 7 ani. Multumesc