| daniela_7403 a întrebat:

Iubitul meu e ffoarte alintat in mancare, ceea nu-i place ceia nu... e groaznic, ne certam des din cauza asta, daca ceva nu fac corect la bucatarie e razboi! cum ar trebui sa ma port cu el? ati intalnit asa baieti? adica e normal? fiindca eu nu prea caut intr-ales de asta si intreb! merci anticipat!

8 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Probabil ca asa s-a invatat el sa faca observatii si ar trebui sa nu le pui la suflet. Daca tu te-ai straduit si lui nu-i place, ii spui calm ca atata poti si sa-si faca el mai special!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Noi gatim impreuna, este adevarat ca unele mancaruri le reusesc mai bine decat sotia. Si am descoperit motivul, sa fim sinceri munca unei femei in casa nu se termina aproape niciodata, din aceasta cauza se intampla ca ele sa greseasca. Noi barbatii nu trebuie sa avem un comportament in care sa se creieze discutii inutile pe anumite teme, ajutorul nostru are un efect benefic in cuplu. Nu e normal ca unul sa citeasca ziarul si altul sa nu mai termine munca.

Abh
| Abh a răspuns:

Pune-l sa colaboreze cu tine atunci cand faci mancarea, lasa-l si pe el sa vina cu sugestii, asa va constientiza ca nu e asa usor sa faci mancare si o sa-i inveti si gusturile.

| Barajag a răspuns:

Spune-i sa-si gateasca daca face mofturi la ceea ce-i gatesti tu, eu sunt ajutata foarte mult la bucatarie, cand sunt obosita, ursul imi pregateste sa pap si nu ma plang, este un bucatar desavarsit.Asa ca solutia este, sa-i pui un sortulet de gat si amandoi va puteti pregati mancarea dorita.Bafta si Bon Apetit!big grin

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Poate nici tu nu gatesti prea bine si atunci e normal sa va certati din cauza asta, dar daca tu faci mancarea buna dar face el fite apai enumai vina lui, eu i-as zice asa:mata ce iti gatea cand erai copil? hai adu-o sa ma invete si pe mine sau du-te la mata sa-ti gateasca ori la restaurantbig grin

| LiLlYAnNe a răspuns:

Spune-i ca daca nu ii place sa isi faca singur mancare! Daca e asa certaret spune-i ca daca nu ii place sa nu manince si punct. Nu am intalnit asa baieti si sper ca nu o sa intalnesc.

| daniela_7403 explică:

Ma ajuta mult si el la bucatarie, deseori face el mancare ca nu-i place cum gatesc eu, si cind ma lasa pe mine eu asa ma tem sa nu-i placa si ca boala fac cate cevacrying(

| anason a răspuns:

Daca face mofturi la mancare, e simplu :sa gateasca el ce mancare vrea si cum vrea. Eventual tu sa-l ajuti cu ce poti si sa speli vasele.