IX
Totul era in ceata.
Corpul imi era amutit de tot,iar mintea imi juca feste.
Am deschis usor ochii si am inceput sa ma intind,trosnidu-mi toate oasele din corp in semn ca am stat in patul ala foarte mult timp.
Usa se deschide, se auzea un scartait subtil pe fundalul linistii din camera.
Venii spre mine un baiat blond care purta un halat de doctor putin sifaonat.
Nu am zis nimic.El venii spre mine si se asza pe marginea patului.
-Jessie m-a chemat ca sa am grija de tine.Bine el nu mi-a spus ca o sa am o pacienta asa de frumoasa ca tine.
M-am uitat dezorientata la el si am privit adanc in ochii lui.
-Aaaa..meersi.Deci ce am?
-Nimic serios doar ca ai suferit emotii puternice,adrenalina ti-a invadat corpul si a cedat.
-Eu sunt Maison apropo.
-Sophie.
-Te las sa te odihnesti dar sa stii ca daca ai nevoie de ceva eusunt aici.
Ma lua de mana si ma privii cu ochii ca de catealus.
Atunci Jessie intra in cabana foarte trist si putin nervos iar cand ne vede scapa trandafirul ce il avea in mana si exclama:
-Ce faceti aicii! I-a mana de pe iubita mea!
Atunci m-am gandit ca pot sa il fac sa sufere cum el m-a facut pe mine.
#Nu stiu cum am putut sa gandesc asa, dar asa a fost si trecutul nu il mai poti schimba#
Maison si-a luat repede mana dar eu m-am repeziit si l-am luat in brate.
-Care iubita? Eu sunt iubita lui asa ca nu ai nici un drept sa imi mai spui asa!
Jessie s-a uitat pierdut la mine si nu a mai zis nimic.I-a aruncat in fata lu Maison trandafirul si a trantit usa.
-De ce i-ai facut asta?
-A trebuit.Te rog nu ii spune!
-Nu ii voi spune pentru ca te plac si asa poate iti ajung la inima.
-Aha.
Inima imi plangea ca i-am facut lu Jessie asta.Dar nu am dat inapoi.
In timpul asta el se plimba prin padure.Se vedea pe fata lu ca era trist.
S-a oprit o clipa si a dat cu pumnul intr-un copac de furiie.
-Sa lovesti orice iti sta in cale nu o sa te faca sa te simti mai bine!
-Cine esti si ce vreiii?!
Fantoma surorii Aniei aparuse in fata lui Jessie.El nu a recunoscuto deoarece ea arata diferit de cum era cand era in viata.
-Mai bine ai inceta sa tipi si ai accepta adevarul!
Si a disparut.Jessie se aseza pe jos si isi puse mainile in jurul capului.Nu imi pot imagina ce era in mintea lui.
Avea un cutit la el, de aparare in caz ca era ceva.Lua cutitu si il indrepta spre stomac.
Mana ii tremura iar ochii lui parca vroiau sa planga dar nu puteau.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.196.141) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro