| TheNinthKoopa a întrebat:

Joaca cineva Pockie Ninja? Daca da, puteti sa-mi dati id-u vostru de mess sa vorbim despre joc, si poate ne mai ajutam big grin
Si pentru cine vrea sa joace, e un joc MMORPG ca o incrucisare a anime-urilor Naruto si Bleach... happy

19 răspunsuri:
| GrellSutcliff a răspuns:

Si eu joc.da nu ma prea descurk. -.-''[epik fail] nici nu stiu la ce lvl suntlaughing) iulyana_bunea@yahoo.com

| BlackNinja a răspuns:

Joc si eu Pockie ninja! E cel mai tare joc cu naruto(+ ca mai are si personaje din Bleach)Am lvl 61, sasuke+13 raijuu+0(destul de bun) demon fox+0(in lucru) hebi sasuke +2.Joc pe sv 32(Dangai). Daca vreti niste sfaturi legate de joc dati-mi PM la numele DarkRenji99.

| pokiD a răspuns:

Hai noroc.

Nume char » Maimutza
Level char » 32
Outfit char » Aizen +7
Alte outfituri » Sasori / Pain / Sage naruto / Grimmjow; Si inca 2 gri care nu le pun la socoteala. :]

| thebosing a răspuns:

Eu joc am orochimaru + 2 si lv 37 e super tare pockie ninja

| thebosing a răspuns (pentru thebosing):

Acum am lv pe pockie ninja 42pe sv 22 numele e Muhaha

| thebosing a răspuns:

Si eu joc pockie ninja am lv 42 saga naruto +0 sv 22 big grinsi al am hebi sasuke si pe itachi si ceilalti din clanul ala

| YoisNoLife a răspuns:

Am lvl 71 ichigo kurosaki +19 si mai joc si pe pokie ninja 2 am lvl 61 dar am doar un r.4th hokage +2 deci daca vrei sa te ajut uite id: ionut_boos10

| ERazvy a răspuns:

Razzvy08 daca vrei da-mi add eu am lvl 30 big grin

| alexe11223 a răspuns:

Joc pockie ninja

| qfasfasfa a răspuns:

Salut eu am cont de lvl 58 si sun in crestere happy am ca outfit Hebi Sasuke+10 si am recordat multe alte outfituri(kisame+2, 4th hokage+18(era prea slab), halibel+2, orochimaru+2, suigetsu+2 etc)am ca pet nekomata+1, raijuu+1(pe care il folosesc), akamaru+21 etc am bloodline lu deidara, kakazu, haku, ino(cand o sa am lvl 60 o sa-l iau si pe al lui sasuke)tot echipamentul e 4s id de mess e jfs_florin si daca vrei te pot invata niste smecheri(cum sa castigi aur, etc)apropo joc Chibi Ninja nu pokie ninja e cam acelasi lucru doar ca pe situri diferite

| rares215 a răspuns:

Ma cheama rares215 lvl 27 si id e rares_smecherul32

| rares215 a răspuns:

Ma cheama rares215 lv 27 si id-ul meu e rares_smecherul32

| cata10 a răspuns:

Cine mai joaca pockie ninja pm ZeKa s27-35 lvl 99

| alex48 a răspuns:

Joc pockie ninja, am lvl 32, gin ichimaru +6, id-ul : alexcena08...Sunt pe server 3winking

| sergent2222 a răspuns:

Da id themasterofdotadotagame am lvl 38

| sergent2222 a răspuns:

DA JOC ID themasterofdotadotagame

| 179cipri99 a răspuns:

Momentan e Naruto&Bleach, darpe serverul chinez au aparut si outfit-uri din One Piece.
Un site cu informatii despre serverul chinez:
http://pkninja.ofurotenani.com/character-outfit/male

| UchihaSaske a răspuns:

DA Joc Pockie Ninja e super tare! is lvl 30
id de mes al meu e serbans82@yahoo.com

| Alexandru_Marius_1998 a răspuns:

Joc pockie ninja am lvl 93 Uchiha Madara+25... id alex_marius_98 sunt pe server 9