Singura metoda de a creste punctele este de a mari nivelul cladirilor din satele tale (sau satul, la inceput)
@00000000
nu, nu se poate. "se poate trisa la metin2, bagi programul asta si iti da bani"-->asa au pacalit-o pe sora-mea si i-au aflat unii parola. la fel e la toate jocurile online: fiind multiplayer etc., are un sistem de siguranta bine pus la punct, sunt salvate datele mereu, iar orice crapatura de securitate este imediat raportata. nu se poate trisa, sa nu mai mentionez ca e total gresit din punct de vedere etic si moral! cum mai ramane cu fair-playul...
Da eu joc
pai in primul rand cladirile, apoi armata si cat mai multe atacuri
spor la puncte!
Creste resursele apoi fa-ti armata! acest sfat l-am primit si eu si a functionat! am crescut foarte, foarte repede. dupa care fa-ti armata! iar dupa aceea alege:curte nobila
sau multe puncte.
daca ai ales multe puncte dezvoltati resursele la maxim! am avut un prieten pe triburile 20 si a facu 6000 de puncte in 2-3 luni! si daca alegi curte nobila fa ceti cere!
Doar fiind activ tot timpul sau folosind puncte premium care costa ceva euro. Bafta!
Da asta stiu dar cresc cam greu. dar ce ziceti se poate trisa pe triburi? eu am auzit nite zvonuri ca se poate trisa dar nu sunt sigur
Yurisa întreabă: