| Roby67 a întrebat:

Joi incepe Carnaval-ul de strada la noi (in Köln). Exista si in Romania ceva in directia asta?

Kölle Alaaf!

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Unde locuiesti sa vin si eu? Apropo al cui este carnavalul? Sa stiu cu ce vin costumatahee hee

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi e carnaval in fiecare zi, dar nu in strada ci in Parlament. Sa vezi ce masti grotesti poarta aia... sau n-or fi masti, or fi fetele lor?hee hee

| TzaCaNeL a răspuns:

@Andrei: au astia niste fete si niste urechi, zici ca sunt din Avatar

| LaMisto a răspuns:

Si la mine in grecia incepe saptamana viitoare. abia astept sa ma costumezbig grin in scufita rosie modernalaughing

| bnj a răspuns:

@Andrei: laughing laughing laughing lucrezi in mass-media?
@roby: Poate sunt ignorant, dar singurul carnaval pe care mi-l aduc eu aminte din Romania e cel al homosexualilor. Oare ar trebui sa fim ingrijorati?

| Roby67 explică:

Nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marionel, am scris corect, Parlamentul Romaniei se scrie cu majusculawinking

lolita
| lolita a răspuns:

Noi deja suntem in carnaval, yupiii, de abia astept sa ies diseara.

| elena a răspuns:

Romanii dupa "89 sunt intr-un continuu carnaval, cu costume de la second hand, dar o zi speciala pentru asa activitate nu exista. Trist, dar adevarat.

Kolle Alaaf! (sper ca nu-i o injurarura).

| Roby67 explică:

@ Elena, Kölle Alaaf este un "strigat" la Karnaval in Köln si prin inprejur, nu o injuratura.

| mami a răspuns:

Inainte de 1989, nemtii tineau Fasching dar in camiul cultural faceau Faschingsbal nu pe stazi
dar cu Auswanderung der Deutschen dupa asa zisa revolutie de dupa 1989 nu mai are cine sa tina Faschingsbal
apropo ati inmormantat iarna, cred ca a fost distractie la maxim
Koelle Alaaf