| Corina_7356 a întrebat:

Jucam un joc mai de mult si in joc erau 6 fete parca imfine fetele erau urate iar eu trebuia sa aleg una si sa o fac frumoasa in cativa pasi iar la sfarsit imi dadea doua poze cu fata pe una scria before adica inainte si pe cea de a doua scria after adica dupa daca v-ati da seama la ce ma refer si stiti jocul dati-mil si mie va rog, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Lili_9060 a răspuns:

Draga mea prietena, te iubesc! N-am avut niciodata o prietena care sa-mi dea la fiecare raspuns fundita.Deacum cand imi vezi raspunsul la orce intrebare de ata, sa-mi dai funda! O sa-ti dau si eu la fiecare raspuns de al tau! Te rog sa-mi trimiti un mesaj la intrebarile:Unde locuiesti? Cati ani ai? Cum se umbla pe id? Ce inseamna id? Si cum se pronunta id? Acestea au fost intrebarile. Te rog sa-mi spui cum sa-ti trimit un mesaj, pentru ca spune acolo sa confirm adresa de e-mail.Tot in mesaj sa-mi spui asta! Te rog! Sa stii ca eu am aproape 12 ani, aproape! Locuiesc in Barlad, pe strada Crangului, nr.173-175.Eu nu stiu cum sa umblu pe calculator, adica stiu, dar nu stiu cum sa umblu pe e-mail si adresa. Te rog ajuta-ma! Tot ce tea-m intrebat si tea-m spus sa-mi raspunzi prin mesaj(pe asta de pe TPU!)Sa stii ca eu trec in clasa 5. Tu in ce clasa treci? La premiere am primit premiul 1 si am fost prima strigata pe scena.Pe semestrul 1 si 2 am primit numai medii de 10. Daca ai luat si tu la fel, te felicit. Te rog sa-mi trimiti mesajul maine dimineata! Daca ma inveti cum sa umblu pe messul asta de pe TPU, putem comunica mai mult! O sa-ti dau funda la toate raspunsurile date de tine la intrebarile mele.Sa-mi dai si tu. Te pup! Pa! Mai vorbim dimineata!

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

rolling on the floor. ma mucoaso! nu mai da funda la chestii de-astea.amandoua sunteti niste pitice care nu stitsi despre ce vorba pe acest site.va sugerez sa nu mai faceti chestii de-astea.winking