Aș fi ipocrită să zic că nu judec niciodată după aparențe.
Înfățișarea unei persoane influențează interesul meu pentru aceasta. Caracterul ei își spune cuvântul în privința tipului de relație pe care îl voi avea cu acea persoană.
Dupa nimic! Cine esti tu sa judeci lumea? Numai Dumnezeu ne judeca la Judecata De Apoi!
Incepem de la ceea ce vedem dupa care avansam la suflet... daca am vedea direct in suflet am incepe cu sufletul... deci lucram cu ce avem
Dupa suflet dar si dupa aparente... depinde ce tip de aparente si de ce sunt create acele aparente sau de ce exista :d
Dupa sufletul lui normal stii vorba aia ''nu judeca omul dupa aparentele scoase de niste zdrente''!
Aparentele pot fii inselatoare... sufletul e tot nu conteaza cum arati conteaza cine esti! fundita?
Cel mai important lucru la un om este sufletul lui. Frumusetea sufletului este una permanenta in schimb ce frumusetea exterioara este trecatoare. Insa oricat de frumos la suflet ar fi un om, oricine tine cont si de frumusetea exterioara. Parerea mea. Fiecar persoana are cate o parere diferita. Te pup:*
Place rau raspunsu' lui ccyblis
j eu ii judec dupa aparente si apoi regret ca la a doua intalnire cu respectiva persoana imi dau seama ca are un suflet de aur...asta in cele mai multe cazuri )
Buna.Am citit "Cartea gesturilor de Petter Collet" si am inteles din ea asa.Ca fiecare om care vede pentru prima data pe cineva judeca mai intai dupa aparente, asta se intampla instantaneu asa actioneaza creierul nostru, dar mai departe depinde de fiecare daca se opreste aici sau incearca sa vada cum e pers aceea cu adevarat