| justagirlll a întrebat:

Justin bieber are msn?

il stie cineva?

mi-l dati si mie plss

funda
>:love struck

16 răspunsuri:
| justagirlll explică:

Lol alex nu e id, e msn
si da, cred ca are
chiar credeti ca toate filmuletele d p youtube gen"me talking to jb on msn"sunt fake?

| Sin a răspuns:

Maturizeaza-te!

| Anileda a răspuns:

Da are msn, dar nu il stiu.happy

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Draga mea, vedetele nu au timp de stat pe messenger! Cred că are, dar nu este făcută public! Gândește-te tu ce zăpăceală ar fi pe messengerul lui JB dacă ar veni toate fanele și l-ar asalta cu întrebări! De aceea ID-urile de vedete nu se fac publice! ID-urile care apar sunt doar zvonuri!

| zalisa a răspuns:

Justin biberon sucks!
chatterbox
Ce e cu voi, fetelor?

| chupachups1234 a răspuns:

rolling on the floor DemonicBlood e cel mai tare rolling on the floor
De ce iti place Justin Bieber? Arata ca naiba, si are o voce penala :-& De fapt nu are voce deloc. call meu

| BlueDreams a răspuns:

Da, il am eu si sunt sigura ca o sa-ti raspunda, mie mi-a raspuns":X. E asa simpatic. Asta e msn-ul lui : nu_mai_vrem_disperatewinking. Poate iti raspunde pana in 2500winkingSi mai lasati-ne cu intrebari de astea.

| Alexandrup a răspuns:

Fato tu crezi ca justin bieber o sa iti dea vrodata id-ul daca da inseamna ca esti trilulilu

| DemonicBlood a răspuns:

Dap, visezi_prea_mult... Crezi ca fatalaul ala are timp de msn, y! m, skype sau de conversat cu milioane de fani? Bieber feber sucks

| Азбука a răspuns:

O fi avand de toate, dar nu se poate intra in posesia lor laughing

| annyalexa a răspuns:

Numai intrebari de genu' gasiti. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt sigura ca re si el ceva twitter, mess, MSN, facebook si mai multe si normal ca intra sa vorbeasca cu fanele dà nu-ti pierde speranta mai cautal ca i sa-l gasesti! eu nu-l stiu ca-l caut si eu demult...bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nemonicblond este cel mar timpit de pe pamint daca nu-ti place de justin lasa-l inpace nu ne intereseaza parerea ta

| Inaemma a răspuns:

Nu arehee hee Dar il poti urmari pe twitter sau facebook happy

| xDixiiii a răspuns:

Pai daca vrei sa vb cu el vb cu el pe http://www.formspring.me/xJustinB;)

| Rabbit_1804 a răspuns:

God please take J.Bieber and give us 2Pac!

Întrebări similare