Cu siguranta CONTRA imi vine sa ii dau cu ceva in cap dar din pacate nu o sa il vad niciodata si nu o sa am ocazia
Sunt PRO dar nu inseamna ca stiu vreuna din melodiile lui sau ca il ascult
l'am vazut intr-o emisiune pe Entertaiment si canta ceva acolo si mi s-a parut ca are voce. E un copil si atat deci nu am de ce sa fiu contra
dar sunt contra fanelor lui disperate... poate ca exista si fane ok. Dar p TPU vad numai disperate dupa Bieber.zau:-s
Si app...
sunt uimita de nr de raspunsuri de la intrebarea ta
daca ar fi atatea raspunsuri la orice intrebare...
N`am nimic cu el.are o voce foaina la varsta lui.
dar ce ma enerveaza cel mai tare is "fanele" disperate dupa el, toate in cor "te iubim:X" frate is proaste, doamne iarta-ma... justin nici nu stie de ele, ele is disperate dupa el
Clar CONTRA!
E un mascarici, care are voce zici ca e o fetita de 4 ani, care nu stie nici un pic de teorie muzica, si care din cauza unui alt mascarici care cica e artist(Usher) a devenit un mare ''star''.
CONTRA.
Are prea multe talente pentru varsta lui, se crede prea important.Imi place cum canta dar. nu merita.Si nu c'as fi invidioasa ca nu am de ce doar sunt traficantaaa:X
Contraa`
cand am vazut video`ala cand arunca unu din public cu ceva in capul lui... a fost cel mai misto sentiment din viata mea contra Bibarelului mereu`