Cu siguranta CONTRA imi vine sa ii dau cu ceva in cap dar din pacate nu o sa il vad niciodata si nu o sa am ocazia
Contra.Pentru ca niciodata un om cu adevarat deosebit nu va apreciat de intrega lumea, ci numai idiotii.
Bye!
Sunt PRO dar nu inseamna ca stiu vreuna din melodiile lui sau ca il ascult
l'am vazut intr-o emisiune pe Entertaiment si canta ceva acolo si mi s-a parut ca are voce. E un copil si atat deci nu am de ce sa fiu contra
dar sunt contra fanelor lui disperate... poate ca exista si fane ok. Dar p TPU vad numai disperate dupa Bieber.zau:-s
Si app...
sunt uimita de nr de raspunsuri de la intrebarea ta
daca ar fi atatea raspunsuri la orice intrebare...
Contra.Nu are prea mare voce, talent la altceva nu are, e uratel de fapt e un pusti normal.Nu are de ce sa fie atat de faimos.Eu sunt adolescenta dar nu gasesc nimic atractiv la el. E normal.Muzica lui e normala, poate prea normala, plictisitoare. Fanele nebune s-o lase mai usor.Nu e un Dumnezeu.
A si in niciun caz nu are ce cauta in topul celor mai "sexy" "barbati" din lume )
No fukin' way )
Clar CONTRA!
E un mascarici, care are voce zici ca e o fetita de 4 ani, care nu stie nici un pic de teorie muzica, si care din cauza unui alt mascarici care cica e artist(Usher) a devenit un mare ''star''.
Probabil CONTRA.
Probabil sunt contra numai pentru ca nu imi plac cum el innebuneste toate fetele de 12-15 ani, iar ele sunt total disperate.
Contra dal drequ de copchil prost cacanar inca mai poarta scutece...cat despre freza lui gandesti cai casca de motociclist pe cuvant deci nare nimic special iar vocea lui e de fetita de 5 ani tzinand cont ca el are 16 ani...pff