La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce!
Intr-o seara friguroasa, de iarna, o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.
La un moment dat, Mos Craciun se apropie si-i zice:
- Ce faci tu, aicea, fata mosului?
- Ce sa fac, mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa, n-am bani si ma gandesc sa ma omor, sa scap de toate necazurile.
- Ei, fata mosului, stai ca nu-i dracu asa de negru! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti?
- Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni...
- S-a facut! Asta e adresa si astea sunt cheile de la noua ta casa. Altceva?
- O masina, mi-ar fi de mare folos...
- Nici o problema! In garajul casei, un Mercedes te asteapta. A treia dorinta?
- Pai, as vrea sa am un cont in banca, sa-mi nu-mi mai fac griji din cauza banilor...
- In casa o sa gasesti un carnet de cecuri. Ai un milion de dolari in banca. Dar stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca, trebuie sa indeplinesti o conditie...
- Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac?
- Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa-ncerci un sex oral.
- Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta!
- Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit?
Pana la urma, fata se lasa convinsa si se apuca de treaba.
Dupa vreo 5 minute, mosu o intreaba:
- Cati ani ai tu, fata mosului?
Luand o scurta pauza, fata raspunde:
- 28, mosule.
- Si, la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun?!
Se duce tatal lui Bula la maternitate sa il ia pe Bula.
- Am venit sa imi iau acasa copilul...
Doctorul, cu privirea in pamant :
- Dom'le, mai bine n-il lasati noua aici... ca sa il crestem intr-un centru pentru copii cu probleme...
- Nu se poate! Il iau acasa!
- Bine, dar stiti ar fi o problema... nu are picioare.
- Asta e... Il iau si asa.
- Ar mai fi o problema... Nu are nici maini.
- Domnule... asta este, il iau acasa...
- Nu intelegeti... nu are decat capul... Incredibil dar supravietuieste.
- Da, dom'le, il iau asa, asta este!
Dupa 10 ani, in dimineata de Craciun, se deschide usa camerei lui Bula, iese afara rostogolindu-se, cade pe scari, din treapta in treapta, ajunge sub brad, isi deschide cadoul cu dintii si exclama nervos :
- Baga-mi-as., iar caciula!
Daca un picior de-al tau ar fi Craciunul, si celalat picior al tau ar fi Pastele... pot sa te vizitez intre sarbatori?
fundita?
Merge Ion pe la Vasile si il intreaba:
-Cum poate da vaca ta 1000l de lapte pe zi?
Vasile:
-Pai e simplu, totul depinde de amabilitate, merg la ea si o intreb; Ce avem astazi, lapte sau carne?
O mama ii spune copilului ei ca toti ingerasi zboara.Copilul avea o dadaca pe nume Dana.Intr-o zi copilul ii zice mamei:
-Mami, tu mi-ai spus ca toti ingerasii zboara!
-Da!
-Cand erai tu plecata l-am auzit pe tata spunandu-i Danei ingeras! Ea cand zboara?
-Maine dimineata si ea si cu tactu!
justfuckandsmile întreabă:
Maria_Ana_2000 întreabă: