Uita-l!
Iubirea fortata, unilaterala, NU TINE!
Mai ales daca se da si la altele...
Daca tine cu adevarat la tine ar trebui sa te inteleaga, ignora-l, chiar dai asa multa importanta unui om ce nu-ti intelege nevoile? De as fi in locul tau i-as multumi ca mi-a demonstrat ce fel de om este.
PS: de era om de treaba se oferea sa te ajute cu proiectele, acum nu stiu toata povestea si o parte din vina poate sa-ti apartina dar doar atat spun, daca el e incapatanat si nu iti intelege nevoile, lasa-l o vreme, poate vine inapoi, poate pleaca, daca pleaca nu fi trista, nu prea tine la tine, n-are rost sa suferi pentru cineva ce nu te vrea.
Asa cum a zis si Cristi, daca tine cu adevarat la tine o sa se intoarca.
E iubitul tau deci te iubeste, nu? Stii ce inseamna sa te iubeasca? Sa aiba dorinta aia de a vorbi cu tine, de a sta cu tine, se bucura foarte mult de compania ta, se bucura foarte mult cand face aceste lucruri. Si intr-un fel ar vrea sa le faca ZILNIC! Corecteaza-ma daca gresesc. Iubirea poate insemna mult mai multe dar ceea ce am scris eu mai sus e legat de situatia ta.
Deci... daca tot zice el ca,, te iubeste" atat de mult, as putea sa stiu si eu cum de rezista o saptamana intreaga fara sa-ti dea macar un amarat de mesaj?
Nu prea vreau sa-ti bag tot felul de prostii in cap, insa pararea mea este ca nu te iubeste. Sau cel putin nu te iubeste suficient de mult, insa. o chestie si mai grava, nu te iubeste la fel de mult pe cat il iubesti tu. Adica poate si daca ti-ar da o palma, in cateva ore sau 1/2 zile, l-ai ierta, dar el pentru o amarata de injuratura, nu te iarta nici intr-o saptamana? Sincer asta nu mi se pare corect...
Sfatul meu ar fi sa astepti in continuare. Nu il cauta, nu face nimic. Doar ca sa vezi si tu cat de,, mult" te iubeste (chiar daca a dovedit-o deja).
Sa ai o zi frumoasa!
Daca se comporta atat de aiurea ca ajungi sa il injuri, iar el o ia in asa de tragic ca nu iti mai vorbeste, atunci poate ca nu sunteti potriviti...
totusi, daca situatia nu e chiar atat de naspa si din cauza ca nu am cum sa stiu prea bine, eu exagerez, asa ca vrei doar un sfat cum sa treci de hopul asta, atunci fa ceva care sa il impresioneze pana la soc, in sensul bun, de gen ii aduci un buchet de flori perfect, imbracata intr-o rochie de seara absolut eleganta, sau... birthday suit ^^
E bine ca ti-ai dat arama pe fata din timp.
Crezi ca lui ii plac fetele care injura? Indiferent de motiv. Puteai sa-i explici clar. Acum el stie ca nu te mai vrea langa el.
Davyduchiha2001 întreabă: