Draga slide, nu e de bine, nici de rău. Dacă este cum zici tu, totul a fost în imaginaţia ta, nu se va întâmpla nimic...
Îţi spun din propria experienţa că şi eu am visat cu Iisus Hristos, şi nu a fost nimic. Ai adormit cu gândul acolo, şi acolo te-ai dus.
Să nu te gândeşti că eşti un Sfânt trimis pe Pământ cu scopul de a schimbă lumea şi a opri Apocalipsă... Acuma serios, am trăit-o şi eu!
Sper că ţi-am fost de folos, nu uită, a fost doar un vis! Nu-ţi luă lumea-n cap, ştiu ce zic!
Te stresează apocalipsa? Eu cred că ar fi bine să te gîndeşti la ceva constructiv,ca de exemplu studii,muncă, familie, copii, vîrsta pensionării etc. Dacă stai cu gîndul la apocalipsă, ai şanse să te distrugi psihic.Fi mai optimist şi urmează o cale dreaptă în viaţă, ca să nu simţi apocalipsa în vis şi nu numai.Tu culegi din credinţă doar partea cu apocalipsa şi întoarcerea lui Isus pe pămînt? Mai sunt şi altele, de exemplu respectarea celor 10 porunci, taina cununiei, munca cinstită, rostul naşilor de nuntă şi botez, etc.Mai citeşte şi pe acolo, că scrie lucruri mult mai utile decît apocalipsa!
1 nu ma masturbez. 2 esti facut in paint
Lovitura sub centura! ))))
Sincer nu stiu ce sa spun aici sunt doua chestii.Visele explicate stiintific din cate stiu eu daca nu ma insel este activitatea creierului cea din partea care nu este constienta si in vise noi oamenii refulam, iar partea religioasa din cate stiu eu este aceea care spune ca orice vis are o semnificatie a lui si ca un vis care il visezi luni spre marti se adevereste.Concluzia mea poate am fost haotic in exprimare nu te ingrijora ce este menit sa se intample se va intampla fie ca iti doresti tu sau nu fie ca e de bine sau de rau, visul tau logic daca o luam e de bine nu cred ca este ceva de rau sa il visezi pe Hristos.See ya