Bună
Nu contează punctele/fundiţele.
Oricine poate devenii expert TPU, singurele conditii OBLIGATORII, dar mai sunt si exceptii sunt:
- sa fi participat intens pe TPU.ro: minimum 500 de raspunsuri postate si minimum doua luni de la inscriere
- sa fi oferit, in mod consecvent, informatie care sa fie de folos celorlalti; raspunsurile cu caracter conversational, trivial sau zeflemitor nu se iau in considerare
- sa nu fi jignit alti utilizatori
- sa fi respectat politica TPU.ro si scopul esential pentru care acesta a fost creat
Acei utilizatori care provoaca sau stimuleaza conflicte, cei care jignesc, hartuiesc, abuzeaza de functiile site-ului, spameaza sau incalca in oricare alt fel politica noastra sau termenii si conditiile TPU.ro, au sanse mult mai mici de a deveni Experti TPU.ro, deoarece consideram ca acestia inteleg gresit menirea site-ului Toti Pentru Unu si il folosesc in alte scopuri decat cel pentru care e destinat.
Sunt expertii TPU si cu 40-60 de funde, dar care da raspunsuri foarte folositoare si cel mai important nu cere funde.
Sper ca te-am ajutat!
Buna.
Am inteles tot, in afara de participant intens.Adica sa am minimum 500 raspunsuri postate care sa fie de la 2 luni, asta este obligatorie? Sau la 2 luni trebuia sa am 500 de raspunsuri?
Deci,trebuie sa ai minim 2 luni de când te'ai inscris şi să ai cel puţin 500 de răspunsuri.
Deci sa inteleg, acum nu mai pot deveni experta?
Nu poţi fiindcă nu ai cel puţin 500 de răspunsuri.
Scuze,dar am intrebat de Expert nu Senior.
Ca să devii expert TPU nu ai nevoie de puncte, ci de minim 100 răspunsuri și 10 zile de activitate (de la înscriere).
Nu e vorba de puncte, e vorba de cat de bine te pricepi sa ajuti oamenii cu raspunsuri.
DidudicaDi întreabă: