Aveam si eu 7-8-9 ani. Nu mai tin minte exact. Stiu ca am fost la cumparaturi si am observat ca atunci cand am ajuns acasa lipseste o sacosa. Am fost cu fratele meu sa o cautam si am gasit-o ascunsa in dulap. Vazand ca e plina cu dulciuri si jucarii ne-am dat seama imediat. Banuiam de mult chestia asta. Pur si simplu am asteptat si cand am vazut acele dulciuri din sacosa sub brad am rezolvat cazul
Cred ca pe la 7-8 ani, dar intotdeauna am considerat ca spiritul sarbatorilor de iarna nu poate fi complet fara "existenta " lui Mos Craciun.
Pe la 4-5 ani si mi-am dat seama cam greu...era o prietena de familie imbracata in mos si am recunoscut-o dupa pantaloni ca se vedeau putin altfel mai dura pana aflam . tu la ce varsta ai aflat ca nu exista mosu?
Am aflat la 28 de ani cand a trebuit sa aduc eu cadouri copilului meu
Si acum mai sunt deprimat
La 7 ani cand i-am dat cu mingea de tenis in cap lui tata in timp ce punea cadouri dar imi place si acum ca-s mare sa ma gandesc ca Mosu exista.
Pa la 8 ani eram in spatele blocului ma jucam cu un prieten si a venit un baiat mai mare chiar se apropiase Craciunul si am zis la prietenul meu de abia astept sa vina Mosul, si atunci a zis baiatul ala mare dar nu exista si eu cum ca exista, atunci a zis baiatul mai mare urmarestel pe Tatal tau seara de ajun si o a vezi ca el iti pune in papuci cu Mama ta.Si am facut treaba asta din curiozitate si asa a fost mi-a parut rau ca am aflat ca nu exista, dar ce sa faci asta e.
Lasati-ma cu astea'. Mos Craciun exista! Si ma iubeste, ca in fiecare an imi da o pereche de sosete noi
Si eu am aflat tot pe la 7-8 ani, dar nu am crezut si chiar am intrat intr-o perioada de negare ...prin cls a 4-a m-am mai desteptat.si l-am demascat pe iepurasu' de Paste
Nu mai stiu cati ani aveam, dar tin minte ca m-am dus sa caut intr-un dulap ca imi trebuiau niste baterii si am gasit o gramada de portocale, o barbie, o bluza, nu am zis nimic, iar in ziua de Craciun alea le-am gasit sub brad, atunci mi s-a parut suspect si am inceput si eu sa pun intrebari si asa am aflat ca nu exista. Cadouri cand eram mica primeam multe, casete video cu desene animate, casete audio cu povesti, fructe, ciocolata, haine, un trenulet cu sine, barbie, dupa ce am aflat ca nu exista mosu, s-au rarit cadourile pe motiv ca mosu era sarac in anul ala, intr-un an nu am primit nimica si m-am suparat. acest lucru s-a intamplat mai demult
Mos Craciun exista pentru ca eu am vazut ca nu avea barba falsa!
Cei care nu credeti in Mos Craciun sunteti prosti! Mos Craciun
exista.Eu asa cred ca sunt un baiat cuminte si cred in Mos Craciun.
Nu sunt un baiat rau dar ce conteaza ca cred in Mos Craciun.
Cu drag Mos Craciun Edy.
Mos Craciun exista. Voi nu credeti in el dar el exista! El a fost la vremea lui un om foarte bun iar Dumnezeu l-a numit asa.Credeti ce vreti.Eu am 9 ani si cred in el.Acum 2 ani eram la fel de nedumerita.Acum cred, cred cu adevarat!
Am facut un mare scandal la gradinita...cand am vazut ca i-a cazut barba lui mos craciun am plans 3 zile...
Pe la 6-7-8 ani, nu stiu exact cum mi-am dat seama dar eram la ziua cuiva era aproape de craciun si eram mai multi copii si vina vorba daca exista Mos Craciun eu am zis ca exista dar ei nu credeau si tot asa mi-am urmarit parinti si am vazut... dar am vazut la televizor un mos cica e din laponia si parea a fi mos craciun si m-am gandit ma poate o fi dar nu vine el din laponia pentru noi... dar e frumos sa creazi ca exista
Ioana1999 întreabă:
lolipopfree întreabă: