La How it's made de la discovery si Te pui cu blondele? de pe antena 1.In rest ma uit la filme.
Cronica carcotasilor si ora de foc. in rest ma mai uit la fotbal, stiri si emisiuni sportive.
Dansez pentru tine e singura emisiune la care ma mai uit de vreun an incoace la tv, in rest nu prea imi mai plac emisiunile. imi place sa privesc stilurile de dans:X
Dansez pentru tine (cand incepe)
Te pui cu blondele cateodata...
Next:X
Date my mom
Strutter)))))) cand n-am la ce sa ma uit
Scarred:X
Fist of Zen
Fata lui Tata
South parca:X:X:X
Fenomene stranii:X
si.la o emisiune in care partenerii isi inseala iubitul/iubita cu fostii dah mereu uit cum se numeste:-l
Dansez pentru tine
Te pui cu blondele
Pariu cu frica
Schimb de mame
Date my mom
Next
Cand cum...sunt multe bune.
Pai. Nu prea ma uit la tv. Dar de obicei prefer emisiunile de pe MTv cum ar fi: Next. Exposed. Date my mom. My super sweet 16. Fist of zen. South parca. Strutter.
Si as mai alege emisiunile de pe discovery: Mythbusters. How it's made. Time warp. etc...
Nu prea ma uit - prefer serialele tv de genul supernatural, heroes, the mentalist, grey's anatomy sau CSI. Dar mai urmaresc Oprah si ce mai e pe TVR Cultural pentru dezvoltarea vocabularului.
Neata cu Razvan si Dani, cronica carcotasilor, mondenii, nora pentru mama, dansez pentru tine, te pui cu blondele si cand sunt plictisita, ma mai uit la trucajele de pe kanal d:,, fata lui tata`` . Astazi mi s-a parut,, interesanta`` emisiunea lui Bahmuteanca, deoarece i-a readus in lumea,, vedetelor`` pe nikita si tarki. Imi facusem o alta impresie despre aceasta doamna, dar se pare ca si ea cauta acelasi lucru: un rating foarte mare.