Nu as renunta niciodata la credinta si la Dumnezeu.Ma definesc.Ma ghideaza.Ma educa, ma invata, ma slefuiesc, ma modeleaza, ma mustra, ma sfauiesc, imi dau pace, liniste, ma invata sa-l iubesc pe cel de langa mine.
La a fi eu insami, in orice situatie!
Daca te referi la ceva sau cineva..., nu stiu, in afara de parinti si bunica, pentru mine, la o adica oricine sau orice poate fi inlocuit, daca ceva se strica, cumpar ceva mai bun, daca cineva ma minte sau ma tradeaza, nu consider o pierdere si renunt la acea persoana,... nu ai specificat, concret la ce te referi, asa ca nu stiu ce sa iti raspund mai bine de atat...
La iubire,,,,,,, daca nu ar fi iubirea nu mai vad scopul nostru de a traiieste opinia mea
La iubitul meu, adica la viata ...
Glumeam, ca nu am iubit. Insa daca aveam ziceam asta !
Eu nu pot renunta la :
1. sanatate si familie
2. credinta
3. increderea in mine
Eu nu as putea renunta vreodata la familia mea.(TOATA.Nu doar mama, tata si fratii), si la colegii mei (chiar daca pe unii ii uras, mi-ar parea rau sa stiu ca nu mai suntem colegi, sau macar prieteni) si la prietenele mele cele mai bune [pe care le ubesk(chiar daca nu sunt asa cum vreau eu)]Biank, Andrada si Denisa.
... iar daca trebuie sa fie "ceva", comunicarea e ceva la care nu as renunta niciodata!
La credinta in Dumnezeu.
De asemenea nici la postul Kissfm, si nici la prietenele mele adevarate. U?
ATATA TIMP CAT ESTI IN VIATA FIECARE NU RENUNTA LA CATE CEVA F DRAG( fiecare cu piticii lui), DAR DACA MORI RENUNTI DIN START LA TOATE...