In weekend si pe seara pentru ca atunci lumea are cel mai mult timp liber.
Intre orele 16-21, unii au terminat scoala, altii au venit de la munca si mai petrec ceva timp pe internet inainte de culcare!
O luam logic si simplu incepand cu ora 14-15 (cand ies majoritatea copiilor de la scoala/liceu) pana pe la 18-19 cand ies si ei pe afara si cei mai multi stau cam de pe la orele 21 pana pe la 23-24.
Majoritatea utilizatorilor de internet de la noi sunt copii.
Seara... ca toata lumea vine de la servici/scoala/plimbare etc. si vor sa se recreieze pe net.
Seara intre 20:00-23:00
La 5-6-7 pentru ca cam pe atunci iesim de la scoala si suntem stresati, si stam pe calculator ca sa ne relaxam.
Zic 5-6-7 si nu 1-2-3-4 pentru ca cei mici( clasele I-IV) ies asa,si nu cred ca prea multi stiu de internet si altele,ei mai mult joaca mingea si se joaca cu papusile, nu ca i-as critica, e normal.
Si de asta spun ca in concluzie intra pe la 6!
Pe la ora 19:00 dar acum depinde si de browserul de inetrnet. Daca iti mere greu sunt foarte multi la ora aceea activi.
Dupa masa intre orele 15-18. Dupa parerea mea aici se incadreaza milioane din toata lumea deoarece, cei mici scapa de la scoala - la calculator; se adauga adulti; se inlatura cei care se afla la scoala (dar cei care sunt de dupa masa sunt mai putini ); se inlatura cei de la servici. Dar in principiu sunt foarte jucate Browser Game-urile acestea care ne tin destul de mult pe internet inregistrandu-se niste cifre colosale zilnic.
Sper ca am fost de ajutor.
Ziua normal, la pranz/dupa masa
Pentru ca noaptea dormim, dimineata dormim si dupa masa suntem fresh . Asa cred ... . Funda pls :*
La ora 19:00.fiindca toti sunt acasa(majoritatea), toti nu mai au teme.si intra si lumea pe internet, ca sa se mai relaxeze
Dupa scoala deoarece la scoala nu faci nimic decat ca profii sa iti stoarce mintile si cand vii acasa ai energie pe care tio descarcipe tastatura si mai socializezi si cu altii nu numai cu colegi si profi
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: