Nu pot adormi niciodata mai devreme de 2 noaptea, decat daca as fi extrem de obosita, dar asta se intampla cam o data pe an. Adorm dupa 2 in general, pot adormi si la 5 dimineata, iar de trezit, cand eram la scoala, la 7-8 era trezirea. acum ca sunt in vacanta, la orele pranzului, dupa 12 ziua, hahaha! dar am observat ca atunci cand dormeam doar 2-3 ore pe noapte si ma trezeam foarte devreme, eram fresh dupa ce imi trecea faza aia cu amanatul soneriei ceasului, cu incercarile esuate de a ma ridica din pat, etc. imi reveneam apoi. insa cand ma trezesc foarte tarziu, sunt buimaca toata ziua, ma simt ametita, sunt nauca.
In vacanta somnul mi-e cam dat peste cap.Ma pun sa dorm pe la 4 jumate dimineata si ma trezesc pe la 12
Pai in timpul vacantei ora de culcare este intre 12-2 si de trezire dupa 11...stiu ca nu e tocmai ok dar...se intampla numai in vacanta:d
Culcare e intre 23:00 si 2:00 noaptea cea de trezire e intre 7:30 si 8:00 dimineata asta general cam 90% din situatii
Pai:
ma culc dupa 2...asta insemnand ca poate sa ajunga si la 4
ma trezesc la 11.....astea fiind in vacanta, ca la scoala statea altfel treaba
Ora de culcare : incepand de la 11 pana la 3 depinde :p.
De trezit, ma trezesc in jur de 8-10
In vacanta la 4 si ma trezesc a 14 15... iar in timpul scoli 12...si la 7 trezirea((((...si mai vreau inca sa dorm
Davyduchiha2001 întreabă: