Eu le downloadez pe laptop si ma uit la toate sezoanele:
-Supernatural
-The vampire diaries
-Skins
-Gossip Girl
-Criminal Minds
-True blood
Crede-ma, merita!
CSI pe TVR1, CSI Miami, Blade pe Pro Cinema, The Mentalist pe Pro Tv, NCIS, Minţi criminale, Crime pe Insula Harper, CSI New York pe AXN, Jordan, Soţia perfectă, Lege şi ordine pe Hallmark, Castle, Monk pe Universal
Mă uit pe net, online la o grămadă:
Gossip girl
90210
True blood
The vampire diaries
Californication
South parca
Ghost Whisperer
One tree hill
One Tree Hill, Gossip Girl, Sex And The City, Samantha Who, Ugly Betty. Le downloadez. Iar la tv ma mai uit cand prind la Medium, CSI si toate tampeniile astea cu crime si investigatii.
Am 11 ani si ma uit la Crimele din Midsomer; Mesaje din lumea de dincolo, m-am uitat la Stapanul Inelelor, Piratii din Caraibe.
Dr House, pe TVR 1, chiar ti. l recomand. e un serial foarte reusit. inteligent si amuzant in acelasi timp
Eu nu privesc la tv, ci pe calculator, iar serialele mele preferate sunt: Cold Case (Cu sange rece), Bones (Cititorii de oase) & Gossip Girl (GG: Intrigi la New York)... Din pacate, am vazut toate sezoanele pana in prezent la toate, iar acum trebuie sa astept sa mai apara episoade
Apropo, nu ai mentionat totusi la care te uiti tu
Prison Break, pe DVD, Dr. House, pe pc... Dollhouse, tot pe pc, Criminal Minds, pe AXN, CSI:New York, pe AXN ...si serialele de pe Disney
Ma uit pe PC.
Lost, Desperate Housewives, White Collar, Being Erica, Crusoe, Dexter, Dollhouse, Family Guy, FlashForward, Paradox, United State of Tara, The Philanthropist, Gost Whisperer, The Prisoner, Men of a Certain Age, Kyle XY, Nurse Jackie, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Royal Pains, Harper's Island, The Pacific, Dexter, Reaper, The Penguins of Madagascar, Prison Break, True Blood, The Vampire Diaries.
Cam astea le urmăresc sau am urmărit. Vi le recomand cu căldură.
Eu nu prea privesc seriale! Am la activ asa: The vampire diaries, Lost, True blood, Kyle XY, FlashForward, Knight rider, Gossip girl si probabil am sarit 1-2-3 seriale ))
Toate desenele de pe "Disney Channel" , si ma mai uit pe calculator, la restul sezoanelor care nu au aparut de la desene.
Yurisa întreabă: