| iliteo a întrebat:

La ce seriale va uitati? Pe ce canal?

Răspuns Câştigător
| Larette a răspuns:

Eu le downloadez pe laptop si ma uit la toate sezoanele:
-Supernatural
-The vampire diaries
-Skins
-Gossip Girl
-Criminal Minds
-True blood

Crede-ma, merita!

19 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

CSI pe TVR1, CSI Miami, Blade pe Pro Cinema, The Mentalist pe Pro Tv, NCIS, Minţi criminale, Crime pe Insula Harper, CSI New York pe AXN, Jordan, Soţia perfectă, Lege şi ordine pe Hallmark, Castle, Monk pe Universal

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pe PC la Smallville, Star Trek si Grey's Anatomy.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mă uit pe net, online la o grămadă:
Gossip girl
90210
True blood
The vampire diaries
Californication
South parca
Ghost Whisperer
One tree hill

| Bishop a răspuns:

Eu le downloadez si le vad in pc.
The Vampire Diaries, Lost si Chuck.

| cornculapte a răspuns:

One Tree Hill, Gossip Girl, Sex And The City, Samantha Who, Ugly Betty. Le downloadez. Iar la tv ma mai uit cand prind la Medium, CSI si toate tampeniile astea cu crime si investigatii.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Pe Pc la Nurse Jackie:X si la TV pe Pro Cinema la Spitalul de urgenta.

| romanionu a răspuns:

Prison Break ~ On-line
Tru Blood ~ On-line

| Fiction a răspuns:

Am 11 ani si ma uit la Crimele din Midsomer; Mesaje din lumea de dincolo, m-am uitat la Stapanul Inelelor, Piratii din Caraibe.

| vlad93fcv a răspuns:

Dr House, pe TVR 1, chiar ti. l recomand. e un serial foarte reusit. inteligent si amuzant in acelasi timp happy

| dracdeingerash a răspuns:

Eu nu privesc la tv, ci pe calculator, iar serialele mele preferate sunt: Cold Case (Cu sange rece), Bones (Cititorii de oase) & Gossip Girl (GG: Intrigi la New York)... Din pacate, am vazut toate sezoanele pana in prezent la toate, iar acum trebuie sa astept sa mai apara episoadewinking

Apropo, nu ai mentionat totusi la care te uiti tu happy

| heartgrenade a răspuns:

Prison Break, pe DVD, Dr. House, pe pc... Dollhouse, tot pe pc, Criminal Minds, pe AXN, CSI:New York, pe AXN ...si serialele de pe Disneylaughing

| GabiCh93 a răspuns:

Gossip Girls- Protv:X

| T!mea a răspuns:

Fenomene stranii pe Discovery

| Leytto a răspuns:

Ma uit pe PC.
Lost, Desperate Housewives, White Collar, Being Erica, Crusoe, Dexter, Dollhouse, Family Guy, FlashForward, Paradox, United State of Tara, The Philanthropist, Gost Whisperer, The Prisoner, Men of a Certain Age, Kyle XY, Nurse Jackie, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Royal Pains, Harper's Island, The Pacific, Dexter, Reaper, The Penguins of Madagascar, Prison Break, True Blood, The Vampire Diaries.

Cam astea le urmăresc sau am urmărit. Vi le recomand cu căldură.

| chivas21 a răspuns:

Eu nu prea privesc seriale! Am la activ asa: The vampire diaries, Lost, True blood, Kyle XY, FlashForward, Knight rider, Gossip girl si probabil am sarit 1-2-3 seriale laughing))

| (0$t!n@ a răspuns:

Ma uit de la 13. 15 pe kanal D "Un nou destin" imi place la nebunie kisswinking

| Puky a răspuns:

Anatomia lui grey e super duper pe tvr1

| andreey_7154 a răspuns:

Toate desenele de pe "Disney Channel" laughing, si ma mai uit pe calculator, la restul sezoanelor care nu au aparut de la desene.

| Bogdan23 a răspuns:

Nimeni nu a mentionat Life unexpected care e absolut genial.

Întrebări similare