anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce vă gândiți în timp ce vă uitați în obiectivul aparatului de fotografiat, în așteptarea blițului? Mă rog, cu sau fără bliț. Mă refer la momentul așteptării.

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

"Hai mai repede ca nu-mi place sa fac poze si sa ranjesc la comanda" sau "Of, iar faci poze? Nu stii ca nu-mi place?" sau "Hai azi, cate poze faci cu acelasi cadru?"

9 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Dacă eu sunt cea care fotografiază, mă gândesc la o perspectivă foarte buna, să iasă o poză cât mai artistică.

| ZEU93 a răspuns:

Cat mai dureaza laughing

| whatevernvm a răspuns:

E destul de scurt timpul, nu apuc sa ma gandesc la ceva certhappy

| NoChanceForUs a răspuns:

Nu îmi fac poze în oglindă, deci de unde să știu?

| BRG a răspuns:

La cît de bine voi arăta în poză.Și dacă poza mi o face o blondă, la cît de bine arată ea(blonda evident).

| SunShine_3102 a răspuns:

Aa buna intrebarea.eu ma gandesc tare mult sa nu scap aparatul din mana si sa prin in cadru cat mai bine.de ce ma intrebi pe mine?

| Ellayboy a răspuns:

Ma gandesc la ce as putea sa spun, ceva care se aude cat mai clar in pozalaughing

| NickiMinaj a răspuns:

Foarte buna intrebarea laughing personal ma gandesc la copiii din Mauritania, problemele rasiale, incalzirea globala si padurile defrisate (fiind in fata oglinzii nu mai trebuie sa-mi fac griji daca am destul ruj roz si imi ramane timp pentru lucrurile cu adevarat importante). but maybe it's just me...

| zenbatista a răspuns:

Probabil sa iasa cat mai bine pozalaughinghee hee