7, am gasit o scrisoare pe dulap care o trimisesem eu pe la 5-6 ani lui Mos Nicolae = ], dar in orice caz, Mos Craciun nu vine el sa ne puna cadourile sub brad, dar el exista, Mos Craciun fiind Dumnezeu, nu stiu daca ati auzit o poezie legata de Mos Craciun in care zice " Mos Craciun e Tatal nostru, e si Dumnezeul nostru. "; ).
Bună!
Eu am aflat la 8 ani. Cred că e vârstă medie să afli. Când am observat că Moș Crăciun era chiar unchiul meu .Și de Moș Nicolaie tot la 8 ani când îmi căutăm o haină și am găsit cadourile în dressing. Fără să mă uit atentă la ele am închis repede. Iar a2 zi am văzut cadourile cu aceeași cutie.
Cand il urmaream pe tata, unde merge . Si il vedeam cum pune cadoul sub brad . deci de pe la 8 ani
Ce tari sunteti voi! La 3 si la 4 ani ati putut constientiza un asemenea lucru... Uite cat genii nedescoperite are Romania, fantastic!
Nu stiu ce specie a mai creeat Mama-Natura, dar la varsta aia tu nici nu stiai daca 1 + 1 = 2...Nu stiai ca Mos Craciun vine de la Polul Nord (nici nu vine, ca nu exista)...Nu stiai ca erai prea mic sa stai treaz pana pe la 12-1 noaptea.Si cred ca nici acum nu sti.
Daca iti dau un pumn iti sar maselele prostanule! Am 21 ani si campion national box
asa ca nu te pune cu mine da?
Denysuk_3788 întreabă: