| MissAvocado a întrebat:

La jocul farmerama atunci cand primesc o comanda, unele persoane imi cer sa le dau reni sau elani... de unde fac rost de ei? pot numai sa le dau recolrte
va rog sa explicati tongue

funda :d

Răspuns Câştigător
| Cåpåċεl a răspuns:

P0i sa-ti explic... poti sa te duci in oras la piata si sa te duci la plante si sa cumperi, iar daca o sa cumperi, iti dau un sfat... eu nu vreau sa pierd mai multi bani decat am asa ca, daca elanul sau ce iti cere sa dai la comanda este mai scump decat cati bani primeti de la comanda o sterg si imi apare alta mai buna :d. Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca iti cer ce nu ai atunci trebuie sa astepti pana treci la nivelul in care poti cumpara reni-elani

| Fllorentina a răspuns:

Cand intri intr. un nivel mai avansat vei putea sa ti cumperi altfel nu vei putea sa faci rost de ei big grin. eu deja pot sa le dau deoarece sunt la un nivel mai avansat si mi-am cumparat: vaca, oi, lilieci, reni, elani, iepuri, curcani, gaini, ratze, capre big grin si am si pomi : piersik, prun, nuc, castan, mar, + terenurile pe care cultivez plantele cerutebig grin
Lasa numele tau de cont pe privat sa te adaug si sa fim prieteni ...asa o sa pot sa-ti trimit cadouri si vei putea avansa mai repede in level.

BYEBYE

| Cåpåċεl a răspuns:

Am uitat sa zic, ca trebuie sa treci la niv 3 ca sa poti sa deschizi piata :*