| nicoleta24 a întrebat:

La lady popular am o sarcina care suna cam asa: Câştigă cel puţin 30 de 'Duel' sau 'Duelul modei'
Trebuie să te duci la meniul Jocuri.Este bine să vizitezi Ajutorul şi să citeşti cum se joacă mini jocurile până să răspunzi la provocări sau să provoci jucătorii.

Ce trebuie sa fac? fundita

4 răspunsuri:
| Anonim_8545 a răspuns:

Ultima sectiune din joc se numeste Provocari.In dreapta sunt scrise niste nume de fete. Apesi pe un nume provoci la Luptele Domnisoarei sau la Duelul Modei. Apoi adversarul trebuie sa iti accepte provocarea, dupa o joci si apoi scrie daca ai castigat sau ai pierdut.Trebuie sa joci 30 de provocari. Poti vedea cate ai jucat de la Domnisoara mea>Statitici>Castiguri de la Duelul Modei sau Luptele Doamnei.happy

| kattya96 a răspuns:

Pey... te duci la jocuri si este acolo in lista un joc numit duelul modei. Dai clcik pe el si regula suna cam asa iti arata in coltul dreapta jos ce miscari a facut calculatorul in patratele din joc. Tu trebuie sa ghicesti acele miscari. Daca zice ca el a facut 5 pasi si 2 pozitii tu dai clic pe patrate si inceric sa ghicesti pasii si pozitiile primesti cate 10 puncte pentru fiecare patrat ghicit. Cerinta iti zice sa castigi 30.
Mult succes happy

| mady805 a răspuns:

Poi iti zice sa te duci la provocari sa sa provoci fete la duelul modei sau la luptele doamnei si daca ai castigat 30 te duci si te uiti la statisticile mele si iti arata cate ai castigat si cate ai pierdut fundita? am fost de ajutor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca acolo unde scrie Domnisoara mea, Oras ultima sectiune suna cam asa: Provocari. Te duci acolo si provoci domnisoare la Luptele Domnisoarei sau la Duelul Modei.Trebuie sa castigi tu 30 de provocari.Si mie mi-a fost greu dar eh am ajuns la nivelul 15 fara nici un ban in joc prin Sms card sau eu stiu ce altceva. Daca nu ai inteles imi spui. P. S. cum se numeste domnisoara ta big grin