anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La multi ani Cadariu! Sa ai zile frumoase, realizari deosebite, fericire si prosperitate! Sa ai mereu aceleasi ganduri bune si, dorinta de a ajuta oamenii!

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

La multi ani Cadariu! tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca :*

8 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Multumesc! Sa traiesti cadariu! La multi ani Cadariu! Sa ai zile frumoase, realizari deosebite, fericire si prosperitate! Sa ai mereu aceleasi ganduri bune si, dorinta de a ajuta oamenii! nu prea e semnul intrebarii aici!

| diiiiiannnnaa a răspuns:

La multi ani cadariu si tot ce iti doresti big grin :p

| DoomNEzeu a răspuns:

La multi ani, sa traiesti mult, la muuulti muulti ani, sa cresti mare, sa ajungi sa ne ingropi pe toti, sa explodeze pamantu su u tot sa traiesti si atunci cand plutesti prin spatiu ce prieteni ai avuthee hee

| autoboy a răspuns:

Semnul intrebarii e asta:?, nu asta:!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand ati felicitat ceilalti utilizatori ati pus semnul intrebarii?
Cred ca nu ati procedat elegant fata de colegul nostru nu fata de mine. Eu i-am spus si in privat, dar asa cum se obisnuieste pe TPU, felicitam userii ale caror zile de nastere le cunoastem.

| albastrel a răspuns:

Oliana nu are rost...nu-l mai baga in seamawinking

| autoboy a răspuns:

Sorry Oliana, insa mi s-a parut amuzant: "Oliana intreaba: La multi ani Cadariu!" happy

Ii urez si eu La Multi Ani lui Cadariu si sper sa posteze si el un raspuns ca sa isi ia fundita happy

| alexdop21 a răspuns:

Pai sa vb cu raluca sa faca o noua rubrica unde ne laudam uni pe altii ne felicitam si tot asa, dar nu ai semnul intrebarii (?)