La multi ani si tie. :*
in 2011 mi-am propus sa am mai multa incredere in mine, sa fac mai mult sport si sa ies mai des din casa, sa stau mai putin pe internet, sa invat sa gatesc si sa strang bani sa-mi iau un telefon nou. si imi doresc sa pot sa implinesc aceste lucruri.
Pentru 2011 : sanatate in primul rand, ca asta este concreta! Fericirea, linistea sufleteasca, norocul, implinirile materiale, dragostea si altele de genul, sunt de conjunctura. An Nou fericit cu sanatate maxima iti doresc!
@Gsfghtrj, ti-am dat funda pentru ca am si eu FIX aceste dorinte XD, dinainte de a le citi pe ale tale
Bună
La mulți ani și ție
Îmi doresc sănătate mie și pers. dragi mie și la întreg TPU!
Take care!
In anul 2010 au fost multe lucruri terifiante si inundatii, dar in anul 2011 imi doresc doar mai putine necazuri si mai multe bucurii. Un an nou fericit!
Pentru 2011 am planuri mari:imi doresc sa am parte de sanatate eu, prietenii, familia si iubitul.La scoala sa imi mearga bine, sa treaca criza din tara asta ca sa se poata intoarce parintii din strainatate si sa nu mai fie nevoiti sa plece, TPU la multi ani! si ca 2011 sa fie un an plin de realizari
Yurisa întreabă: