Asta îți trebuie ție, maciuca ca lui Maria Tereza. De asta te dezlănțui ca un urangutan.
Asta ne trebuie tuturor, dar unii n-aveți așa ceva în pantaloni.
Dacă ai simțit așa ceva, nu da vina pe femei, mai degrabă pe gusturile tale răhățite la femei, nu e vina nimănui că te atrag țigăncile nespălate de la marginea satului. Level up.
A, tu ești ăla frustrat pe un copil de 12 ani! Acum are totul sens. Probabil ești de vârsta lui.
Nu am mai văzut până acum o fată pe TPU care să dea replici atât de inspirate (în opinia mea) pe tema asta, felicitări : ))).
Mi-ai făcut seara mai frumoasă : ))
Te am vazut de cateva zile pe TPU si mi se pare ca esti foarte open minded in tema sexului, banuiesc ca ti place si foarte mult, asta daca faci
Și eu am primit eronat și nefolositor că te-am lăudat
Lasă, trebuie să se descarce și el cumva, dacă vorbele nu le are la el.
Nu,draga. Las prostul să se manifeste pentru că prostul are mintea odihnita. Oricum, înainte de TPU doar familia ta știa cât ești de prosta. Acum apari și pe aici sa îți etalezi talentele tale expirate. Și aplauzi precum foca la prostie.
Vezi ca ți-ai gasit mai sus interesat sa îți tragă clopotele... Iar eu te rețin aici nevinovata.
Sau mai bine mergi și cumpără una cu baterii... La cât de disperata ești, cred ca ai abonament la Duracell.
N-am nevoie, mie îmi plac ăștia ușor de dominat ca tine.