La multi ani! Presimt ca va fi un an productiv, de fapt primele 3 luni , dar hai sa fim optimisti si sa dam tot ce putem. Munciti fratilor la visurile voastre ca doar asa pot sa devina realitate!
Nu știu ce e mai adorabil, gluma asta de clasa a 3-a sau faptul că râzi singur la ea.
Ție îți place să faci mișto de alții, dar alții când te iau peste picior nu îți convine. Ce ție nu îți place, altuia nu ii face. Și nu știu care dintre noi are glume de clasa a treia în program... Și te mănâncă rău pe partea cilindrică.
Îți place sa fii minge de fotbal, să fii jucată ca pe o jucărie, îți cam plac jocurile perverse.
Și tu ce cauți? Sau ai zis ceva inteligent până acum și n-am fost eu pe fază?
În mod ideal individual, pe baza capacității mele intelectuale și a unor cunoștințe vaste, tehnic și provizoriu, în conformitate cu vremurile vieții moderne, am ajuns la o concluzie clară și profundă că de fapt nu am nimic de spus, multumesc!?
De ce nu folositi mesajele private? nu de alta dar e spam pentru userul principal. Sau poate se bucura ca intra in trending, oricum nu-i frumos.
O mișcare de puțoi. Un bărbat își asuma vorbele, nu le ștergea ca un laș.
Du-te și vorbește într-o pungă. Mi-am dat seama ca suferi de dificit de atenție în stare gravă. Ești prea infantilă în gândire. Ce ai tu în cap e doar p...
Ești doar genul ăla de fata în căutare de atenție care încearcă sa se dea în spectacol în mediul online și dorește sa atragă atenția asupra sa. În realitate ești doar tu și telefonul, dacă erai asa de mult iubita și dorita de cei din jur nu erai acum aici și îmi țineai mie teoria chibritului. Ai ajuns să cauți pe internet băgare de seama după ce, cel mai probabil, toți prietenii din jur și-au dat seama ce fel de pers ești și acum te evita. Eu nu am prieteni, recunosc asta. Dar măcar nu îmi mai dau atâtea aere cum îți dai tu. Și eu nu caut sa impresionez pe alții sau sa atrag atenția cum faci tu. Acum, Valea.
Esti sigur/a ca e baiat? Nu e ok sa faci presupuneri sau sa ai asteptari pe internet, ca nu e ceva real.
Vorbești de parcă stau pe site zilnic de când mă știu . Numai aruncă un ochi să vezi cam cât de des intru pe aici. Valea să-i zici mamei tale. Nu-mi comentezi aiurea și apoi îmi zici valea. Dacă ai avut chef să te bagi în seamă, fă-ți chef în continuare, nu mai fugi, lache.
Sunt bărbat, nu sunt "băiat". Am 29 ani împliniți. Dar nu știu de ce stau la polemici cu fătuca asta disperată. Îmi plac fetele, dar nu asa nebune.
Nu am cum să arunc un ochi. Dacă tu obișnuiești să îți scoți ochii și sa ii arunci prin casa, problema ta. Dar eu nu am ochii de sticla cum ii ai tu.
Tot eu îți comentez aiurea. Te-a mancat în fund ca pe maimuță sa ma contrazici cu putoiul ala de 12 ani care a înjurat și blocat... Știi tu... Și tot eu caut băgare de seama?
Păi e adevărat. Ai 29 de ani și îți faci conturi false ca să te cerți cu un copil de 12 ani . Penibil e puțin spus. E tragic, nu știu cum să-ți explic.
Hai, ușcheala. Dacă mai stau mult la discuții cu tine ma baga ăștia pentru corupere de minori.