Nu mi se pare corect, putea merge cu prietenii 1-2 ore apoi sa mergeti undeva impreuna. Draga mea eu am 35 de ani de casnicie, de regula sotul meu organiza o sindrofie cu prietenii cu o zi inainte si de ziua lui sarbatoream in familie. Daca totusi intervenea ceva si nu se putea cu o zi inainte, in ziua respectiva mergeau 1-2 ore apoi pleca acasa motivand ca nu mai poate ramane ca are invitati.Incearca sa ii explici ca nu ti se pare corect sa nu sarbatoriti impreuna aceste evenimente deosebite din viata voastra, daca il inveti asa intotdeauna vei avea asemenea probleme, discuta deschis, comunicarea e esentiala.
Ia da un apel la prietenele tale.si iesiti intr-un club si va distrati.
Stai acasa si iti plangi de mila? Lasa-l.ca tot la tine se intoarce...
Si daca te intreaba unde ai fost. ii raspunzi clar:Ti-am sarbatorit ziua intr-un club daca tu nu ai vrut sa ma primesti cu prietenii tai!
Asa sunt toti! Iti fac probleme cand ti-e viata mai draga. Dar arata-le ca nu iti pasa.
Bafta!
Asa va face tot timpul, dehh, el petrece si tu stai acas si iti plangii de mila, ce poti sa facii? petrece si tu, nu sta acas sa iti plangii de mila
Dani... nu iti mai face griji degeaba. daca intr-adevar sunt numai baieti acolo te-ai simti naspa.Problema este ca ar fi trebuit sa petreaca timp si cu tine. E o chestie de limite si de respect.
E cam ciudat...adica da, daca sunt baieti, sunt sanse mari sa nu te simti ok intre ei, depinde insa: daca sunt prieteni comuni, cu care ati mai iesit, poate te-ai fi simtit ok cu ei. Eu in locul tau nu i-as fi facut scandal imediat, dar as fi avut grija sa ma revansez in acelasi mod, cu prima ocazie
Mie nu mi se pare ok. Da, poate sa iasa cu baietii din cand in cand, nimeni nu zice sa il ti legat de tine, dar cand e ziua onomastica sau de nume mi se pare normal sa fi in preajma lui, sau orice altceva sarbatoreste.Banuiesc ca atunci cand tu sarbatoresti ceva nu ti-ar fi indiferent daca el nu va fi acolo, langa tine. Sunteti deja de 6 ani impreuna. Inseamna ca lucrurile astea le-a mai facut, pacat ca nu i-ai spus ceva pana acum.
Data viitoare cand te mai lasa asa, spune-i ca te pregatesti si tu sa iesi pe undeva si oricum nu vroiai sa vina si el ca sunteti numai fete. Oare el cum crezi ca se va simti?
Sau vorbeste cu el si spune-i ce te deranjeaza si gasiti o cale de mijloc.
Da, mersi, ma gandeam la zi de nastere. Cred ca a inteles oricum ce vreau sa zic. Mia culpa.
Bittyocean întreabă: