La cele mai noi cinematografe este scris nr scaunului pe cotiera. Daca nu, atunci cotiera ii corespunde scaunului din partea de pe care s-a inceput numerotarea in randul respectiv. (adica daca se numara de la stanga la dreapta atunci prima cotiera din stanga apartine scaunului). Desi se va intampla intotdeauna ca ultimul scaun sa aiba ambele cotiere
Cred ca tinand cont de faptul ca majoritatea suntem dreptaci, cotiera din partea dreapta ar trebui sa fie a ta. Nu cred ca exista o regula desi unii inteleg ca acele cotiere sunt parti ale corpurilor lor.
Si eu m-am gandit la chestia asta de multe ori. Cred ca, pana la urma, se merge la "mica intelegere" cu vecinii de scaun. Daca ai ghinion si nimeresti vecini care nu cunosc notiunea de spatiu personal, nu cred ca rezolvi ceva daca te duci la ei si le explici ca suntem dreptaci si cotiera dreapta ne apartine.
Sunt curioasa daca scrie ceva in Codul Bunelor Maniere despre asta...
Cred ca depinde si de pozitionarea persoanelor cu care ai iesit, daca in dreapta este un strain, iar in stanga este amicul tau, cred ca alegi sa te rezemi pe partea stanga. In plus, cotierele sunt duble, se pot imparti (teoretic), cu permisiunea vecinului.
Cred ca depinde si de pozitionarea persoanelor cu care ai iesit, daca in dreapta este un strain, iar in stanga este amicul tau, cred ca alegi sa te rezemi pe partea stanga. In plus, cotierele sunt duble, se pot imparti (teoretic), cu permisiunea vecinului.
Cotiera din dreapta este in mod cert a ta. Gandeste-te ca daca ar fi cea din stanga, cea din dreapta locului de la margine ar ramane neutilizata, deci inutila. Clar, cea din dreapta daca exista pe dreapta si la locul din margine.
Cotiera din dreapta este in mod cert a ta. Gandeste-te ca daca ar fi cea din stanga, cea din dreapta locului de la margine ar ramane neutilizata, deci inutila. Clar, cea din dreapta daca exista pe dreapta si la locul din margine.
Amandoua. Serios acum, trebuie sa stai langa un vecin tare corpolent ca sa nu incapa doua coate pe o cotiera. Doar de aia suntem oameni, ca sa ne intelegem. Ce, nu se poate sa iti pui cotul pe cotiera din dreapta in timp ce ii adresezi un zambet fermecator vecinului din dreapta? Si apoi sa procedezi la fel si in stanga? Ia sa incercati, sa vedeti ca se poate!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: