Inseamna ca esti o fetita destul de matura, stii ca examenul asta e important, probabil urasti matematica si iti faci griji ca o sa ai o nota mica la mate. Dar asta nu o sa se intample pentru ca esti hotarata sa iei o nota buna, nu-i asa? Sfatul meu, de om batran , e sa iti lasi timp si pentru micile placeri ale vietii, o jumatate de ora de relaxare pe zi, iti incarci bateriile, limpezesti mintea, te poti concentra mai bine si esti mai vesela, fara sa stii de ce.
Fuctioneaza.
Iar numele sigur il vei scrie corect, iar daca gresesti, primesti alta foaie.
Normal!
Este un lucru care te stresează și este foarte normal să te gândești la el.
Ai visat asta pentru ca examenul acum e cea mai mare 'problema', iti produce stres si ganduri...E normal, si eu am trecut prin asta, ca multi altii. Nu o sa ti se intample nimic, o sa iei cu o nota mare si o sa intri la un liceu bun.:* Esti doar speriata.
Are dreptate. Si eu sunt in a 8 a si am visat ca dadeam la matematica si nu stiam nimic. Toate cifrele s-au prefacut in litere. Nu mai intelegeam nimic. Luaseram un 4 in vis, dar in realitate am luat 9. E doar un vis. Nu baga de seama ca mai rau te sperii. Bafta la simulari in continuare.
Salllcraiova întreabă:
anonim_4396 întreabă: