La mine la liceu profa spune totul exact cum e in manual! :. si da niste denumiri sf! tu ai auzit de mioza plasmatica, cu un rigozom sau 2 rigozomi! la ultimul test (grila ) am facut cu ala bala portocala ...si am luat 9
Profesorul tau cere prea mult dar nici exact nu puteti face doar nu santeti arhitecti...eu nu mai dau ore la scoala sunt somer
Este super! Ne lasa sa mancam in ora, nu ne tine in pauza...ne da drumul mai devreme cateodata. E printre profesorii mei preferati, chiar daca nu prea imi place biologia.
Salut! Ce sa zic despre profa mea de bio... este diriga mea Este foarte de treaba si ne explica din capul ei (niciodata nu a deschis cartea de fata cu noi). Raspunde la intrebarile tuturor, si 20 de minute ne asculta din lectie si 25 ne preda urmand ca dupa aceea sa avem pauza 15 minute (avem 3 profe de bio in scoala dintre care toate sunt suppppeeer)
Eu nu mai am profa de bio dar cand aveam stiu ca era nasol la ora ei...era prea stricta, superficiala, nu comunica destul cu elevii. mi se pare aiurea ca va cere sa desenati perfect pentru ca nu sunteti pictori.
anonim_4396 întreabă: