| kaz3 a întrebat:

La yahoo mesenger cum pot schimba nicknameul
adica cum ma vad ceilalti
stiu ca l-am setat odata...mai merge?

Răspuns Câştigător
| madu1295 a răspuns:

Ti-am explicat eu!happy Daca urmezi pasii, se va trimite notificarea celorlalti. happy

8 răspunsuri:
| MeGustaaaaa a răspuns:

Click pe tine>Contact detalies>Scri numele>Dai SALVARE>Stergi pe toti din lista>Dai add din nou tuturor.
P.S.-Ca sa-ti vada numele trebuie` sa ii bagi iarasi. Funda?

| madu1295 a răspuns (pentru MeGustaaaaa):

Nu-i adevarat! nu trebuie sa-i stergi din listawinking Cine te-a invatat, te-a invatat prost.

| madu1295 a răspuns:

Dupa ce ti-ai scris noul nick, dai sus la Actions, send my contact details, selectezi prietenii, dai next, save& close si finish!happy Succes.

| Fizy93 a răspuns:

De la Contact Details doar ca trebuie sa le trimiti notificare pe care trebuie sa o accepte ca sa le apara altcumva, doar pe cei care ii adaugi din momentul respectiv o sa vada noul nick, cei vechi ti-am zis... trebuie sa le trimiti notificare!

| kaz3 explică:

Cum trimit acea notificare?

| madu1295 a răspuns (pentru kaz3):

Vezi nu te lua dupa don'soara si-i sterge din lista. Nu asta e varianta!hee hee

| MeGustaaaaa a răspuns (pentru madu1295):

Bla bla bla...Decat trimite otificari, intra nu stiu eu pe unde., mai bine asa.in fine.succes mai.

| madu1295 a răspuns (pentru MeGustaaaaa):

Mai se trimite o notificare unde ii apare respectivei persoane noul tau nick. El da save si gata. La ce sa-i stergi si sa-i bagi inapoi? Nu e mai simplu asa?

| madu1295 a răspuns (pentru kaz3):

Ti-am explicat eu!happy Daca urmezi pasii, se va trimite notificarea celorlalti. happy

Întrebări similare