| danifotbalistul a întrebat:

Laptop sau calculator care e mai bun dacă au ezact aceeași parte tehnică şi de ce? Eu vreau să-l folosesc pentru jocuri

Răspuns Câştigător
| Anonimmus234 a răspuns:

Calculatorul, fiindca tine mai mult si suporta jocurile.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru jocurii eu as merge pe desktop, pentru ca ventilatia e mai buna, dar nici un laptop nu-i mai prejos

| Maldini a răspuns:

Evindent calculator, un laptop are piese mici care se strica mai usor. Cum vei pierde mult timp jucandu te acestea se vor supra incalzi si se vor deteriora. Mai ales ca bateria nu va tine mult vei fi nevoit sa te joci in timp ce acesta se incarca, lucru ce ajuta la stricarea laptopului. Cu toate ca iti cumperi la el sistem de racit sau altele, pentru jocuri cel mai bun e un calcualtor happy

| RAY a răspuns (pentru Maldini):

Scrii aiureli am vazut laptop de 6, 7 ani si pc de 3, 4 ani care era varza, piesele din laptop sunt mult mai bine ca la un pc

| Maldini a răspuns (pentru RAY):

Serios? Nu comara un laptop i7 din generatia noastra cu un pc de de acum 6-7 ani sau poate si calculator mai vechi dar cu piese bune. Stiu bine ce vorbesc happy

Ce i7 man era acuma 5, 6 ani, eu vb ca lucrez in domeniu, cate calculatoare ai cunoscut tu? eu doar luna asta am cunoscut vreo 50 de laptopurii si cateva calculatoare, desigur ca erau antice, nu spun ca unu nou e mai prost ca un nou laptop, si ca observ ca laptopuriile tin mai mult timp

| Maldini a răspuns (pentru RAY):

Te rog informeaza corespunzator inainte de a vorbi "aiureli", - http://www.digitaltrends.com/......n-supreme/

Am intarnit fujistu, Samsung, Toshiba vechi de 5, 6 ani si erau ok la asta ma refer

Acolo scrie ce am spus si eu ca pentru gaming e mai ok sa ai un desktop, si eu am scris asta

Tu ai scris Evindent calculator, un laptop are piese mici care se strica mai usor
eu spun ca nu mereu e ceva si depinde cum il folosesti si calitatea, si eu am Dell desktop si merge ok, dar la timpul lui a costat 20 de milioane