Cand esti suficient de matur s-o intelegi, sa intelegi ce ti se intampla, sa fii constient ca nu e doar o atractie sexuala sau o prietenie. Iubirea presupune daruire, lipsa de egoism, ajutor, prietenie... toate intr-un fel compact. Iubirea te bucura sau te poate durea - dar intotdeauna te implineste sufleteste, ramai marcat dupa ce ti se intampla. Nu este o varsta standard. E vorba sa gasesti persoana potrivita, sa intelegi fenomenul sa il apreciezi... la justa valoare
Eu descoperit iubirea adevarata la 19 ani.acum depinde, nu cred ca exista o varsta anume dar cred ca tine de maturitatea fiecaruia si de modul de raportare la celalalt
Iubesti cu adevarat de fiecare data. Doar ca in moduri diferite si intelegand altfel.
Iubirea adevarata este atunci cand sentimentul este reciproc... daca cel iubit te iubeste la randul sau, atunci nu mai e nimic de adaugat...
Nu exista o varsta.....de fiecare data cand intalnesti un barbat sau o femeie te indragostesti de el/ea.fiecare persoana in viata noastra este importanta si are un efct asupra noastra...chiar daca noi nu credem asta
Yurisa întreabă: