| Triunghi a întrebat:

Lectura: Cum vi s-a parut colectia de carti La Medeleni de Ionel Teodoreanu? Dar Singur pe lume de Hector Malot? Ce nota le-ati da?

Răspuns Câştigător
| Ana_6509 a răspuns:

,, La Medeleni" nu am avut ocazia să o citesc în schimb am citit,, Singur pe lume". O carte de nota 10 care merita sa fie in biblioteca fiecarui copil. E un roman al copilăriei care-l citeşti cu entuziasm şi îi aştepţi cu nerabdare finalul. Călătoriile lui Remi, băiatul care de fiecare data pierde iubirea celor dragi si chiar pe cei dragi, merită cunoscute. Dacă îl citeşti la vârsta potrivită nu cred că vei putea spune că nu ţi-a plăcut.

14 răspunsuri:
| Greenybia a răspuns:

Cartile acestea sunt unele dintre cele mai plictisitoare carti pe care le-am citit vreodata, chiar daca profesorii spun ca sunt unele dintre cele mai bune carti pentru varsta noastra. Cred ca le-as da un 5.

| rosto a răspuns:

La medeleni nu prea m-a incantat, deci as da cam un 8 sa zicem asa... pentru singur pe lume, la care am si plans, 10. bine, conteaza mult sa le citesti la varsta potrivita ca sa poti sa simti cu adevarat ce transmite autorul.

| Xonia a răspuns:

Am citit Singur pe lume-de Hector Malot
Pai. mi-a placut foarte mult, am citit-o vara asta
Faza e ca eu, cand citesc o carte trebuie sa fiu undeva cu iarba, undeva la aer liber, sa am imaginatie, sa am in minte imaginile din poveste, asa retin cel mai bine
Daca stau in casa si citesc, nu retin nimic
Ce nota i-as da? 10love struckmacsimlove struck

| RXN a răspuns:

'La Medeleni' inca nu am citit, dar sunt sigura ca e superba, intrucat imi place cum scrie Ionel Teodoreanu.
'Singur pe lume' e una din primele carti mai importante pe care am citit-o.Am citit-o pe la 11 ani si inca mai tin minte multe detalii si m-a impresionat pana la lacrimi.Desi nu sunt adepta povestilor tragice, aceasta carte mi-a placut cu adevarat si i-as da 10 fara sa mai stau pe ganduri.happy

| Gropiţe a răspuns:

Aaaah seria "La Medeleni" mi-a placut la nebunie. Au fost cartile copilariei mele. Le-am citit de cate 2 ori si as da nota maxima big grin

| ladygaga a răspuns:

La Medelni inca n`am citit`o cu toate ca am cartea in biblioteca.

Singur pe lume:X Ce pot sa spun? Superba cartea. Am citit`o si e una dintre putinele carti care intr-adevar m`au impresionat. nota 10

| fame a răspuns:

La Medeleni de Ionel Teodoreanu :4
Singur pe lume de Hector Malot:10

| Sua a răspuns:

8

| Rάđü a răspuns:

Singur pe lume:nota 9 (e frumoasa dar trista).

| ing. a răspuns:

Singur pe lume mi-a placut foarte mult. Eu plangeam tot timpul la ea. I-as da un 10.
Am citit si La Medeleni, nu prea m-am omorat dupa ea. Mi-a placut primul volum, in rest nu cam prea. Hai sa zicem un 8.
Acum depinde de gusturile fiecaruia. Sper ca te-am ajutat. :*

| Demoiselle a răspuns:

Singur pe lume de Hector Malot este primul meu roman pe care l-am citit pe nerasuflate cap coada. L-am citit prin clasa a4a si mi-a placut teribil.
La Medeleni de Ionel Teodoreanu am incercat sa citesc din primul volum, Hotarul nestatornic primele 30 de pagini(prin clasa a5a). L-am lasat balta pentru ca m-am plictisit.
L-am reluat insa in vacanta de vara dintre cls a7a si a8a si mi-a placut atat de mult incat am terminat toate volumele.

| mileylove a răspuns:

Eu n-am citit Singur pe lume, dar am citit La Medeleni si mi se pare superba
ma regasesc in personajele olguta si putin din monica si danut. mi-a placut foarte mult povestea.nu inteleg de ce nu va place unora si celor care nu ati citit-o va recomand sa o faceti. ii dau nota 10+ cu felicitari.
sunt sigura ca si Singur pe lume e frumos (de obicei imi place fiecare carte pe care o citesc)

| Ramona_5995 a răspuns:

Colecţiei La Medeleni i. aş da un 9... dar romanului Sg. pe lume i. aş da cea mai mare notă posibilă.
p. s.: Rosto are multă dreptate, că dacă citeşti o carte pentru. copii de 13 ani la 7, n ai să înţelegi nimic, şi ai să spui mai tz. că respectiva carte este o prostie, chiar dacă tu nu înţelesesei mesajul transmis de cartea respectiva.
Scuze că m am lungit atât, dar simţeam nevoia laughing.
Mai vorbim.

| midnight a răspuns:

1 cu felicitari