| T2S a întrebat:

Lume. m-am uitat si eu la Friends. Ce sa zic, mi-a placut enorm de mult. Dupa ce l'am terminat m-am uitat la aproape toate interviurile actorilor doar ca sa nu am impresia ca s-a terminat. Imi pare forte rau ca s-a sfarsit, pentru ca dupa parerea mea se mai puteau face multe sezoane, mai ales ca s-a si incheiat putin ciudat, adica nu se stie cum se termina aventura lor, fiecare poate sa creada ce vrea. Deci, asadar si prin urmare...parerea mea, un serial foarte frumos, merita vazut de toata lumea pentru ca are de toate dragoste suspans chiar si drama dar ce predomina cel mai mult.comedie, iar eu la aproape toate episoadele am ras copios. Inca o data: imi pare foarte rau ca s-a terminat si pot sa spun sincer ca nu o sa dureze mult pana il voi relua din nou.
Astept pareri...

2 răspunsuri:
| adiww a răspuns:

Nu lau reluat dar pe dixn.

| Breakingthehabittonight a răspuns:

Probabil e destul de tarziu raspunsul meu daar iti recomand How I Met Your Mother - aceeasi faza, acelasi regizor si cam aceeasi chestie numai ca sunt contemporani si mai e si Barney pe acolo care e un fel de Joey dar cam de 100 de ori mai pervers

MERITA