Nu stiu sa-ti zic un cadou special...dar poti sa-l faci tu sa devina special
O sa-ti dau un exemplu:
La majoratul prietenei mele, un baiat i-a daruit un cadou impachetat in vreo 15 cutii, prima fiind uriasa. Ma rog, in ultima cutie nu a fost cine stie ce, era o maimutica de plus asezata frumos langa un buchet de banane(buchet la propriu, ca bananele erau puse intr-un buchet cu funda si de toate...). Ideea e: chiar daca nu a fost un cadou genial, baiatul, fiindu-i prieten apropiat si-a permis sa faca o mica gluma si a reusit sa creeze o amintire amuzanta pe care nu o vom uita niciodata
Deci, concluzia: nu cadoul conteaza, conteaza cine il ofera si modul in care il ofera. Ma rog, sunt sigura ca nu vei incerca chestia pe care ti-am zis-o. Adevarul e ca e un pic aiurea...Dar singura persoana care poate stii ce cadou si-ar dori esti tu
Pana la urma este majorat, poti sa iei ceva care ii placea in copilarie, ceva mai extravagant.O zi buna!:-)
Hm, dacă ți-e prieten apropiat, o idee ar fi: o ramă foto pentru mai multe poze, selectezi câteva poze cu el(mai vechi, mai noi), și îi dai rama foto cu pozele puse.
cristal_7578 întreabă: